stem op de fotowedstrijd #3 poll

Vertelde ik 5 dagen geleden nog dat er al 52 inzendingen binnen waren gekomen, de teller is gestopt op 73!! Ik vind het echt geweldig dat zoveel van jullie de moeite hebben genomen om een foto in te zenden. Jullie hebben het mij dan ook absoluut niet makkelijk gemaakt. Het is voor het eerst dat ik gewoon niet kon kiezen en er 2 extra heb gekozen. In totaal 12 foto’s dus waar op gestemd kan worden komende week! Het verschil in kwaliteit was erg groot, maar ik heb niet alleen gekeken naar de kwaliteit. Wat ik erg belangrijk vond was creativiteit. Het is dus zeker mogelijk dat er kwalitatief betere en mooiere foto’s zijn ingezonden dan ik heb uitgekozen, deze foto’s waren dan minder creatief of paste minder goed binnen het thema. Nu aan jullie de taak om te stemmen tot er maandag 9 april om 20.00 uur een winnaar bekend is! Je mag maar 1x stemmen, mocht ik zien dat er niet eerlijk gestemd wordt dan zal deze inzending gediskwalificeerd worden. De winnaar van de wedstrijd mag natuurlijk een eigen fotokwartet maken bij kwartetcadau.nl! Succes!!

Caroline “Een belichte druppel op een cd. Het concept is simpel, de uitvoering al iets ingewikkelder en het uiteindelijke product: kleurlijk, abstract en magisch.”

Cindy “Deze pauw trots op zijn kleurrijke veren vond het helemaal niet erg om deze aan iedereen te tonen.”

Ellen “Een kleurrijke foto maken met het nogal grauwe weer van nu leek me niet echt een goed idee. Daarom keek ik wat rond tussen de foto’s die ik voorheen al had gemaakt. Dat bracht mij tot deze foto, eentje die een vrolijke sfeer weergeeft. Het was zomer, de kermis was open en heel wat kinderen genoten van de laatste dag van de vakantie. En de foto past natuurlijk binnen het thema ‘kleur’, aangezien dat wel in overvloed aanwezig is in de foto.”

Esther “De foto bevat niet erg veel verschillende kleuren, maar zorgt net door deze soberheid voor een warme gloed.”

Gerti “Het meisje heeft een rode kool op haar hoofd = duidelijke verwijzing naar de kleur rood”

Jonneke “kleur is overal op de wereld. Hier knallen de kleuren er lekker uit!”

Lienke “Deze foto is genomen in Valencia, Spanje tijdens een mooie zonnige dag.”

Martin “Deze huisjes op het strand nabij Kaapstad vallen op door de kleuren. Door de achtergrond in zwart-wit vallen de kleuren van de huisjes nog meer op.”

Michelle “Op de foto zie je “rainbowcupcakes” die ik zelf heb gebakken. Ze zijn heel vrolijk (en ook heel lekker!), maar vooral erg kleurrijk en daarom vind ik ze goed bij het thema passen.”

Mies “Ik ga voor blauw. Het betreft de vissersboten in de Marokkaanse vissersplaats Essaouira.”

Nisanka “‘Toen ik aan kleur dacht, dacht ik aan liefde. Wit staat voor liefde en zwart voor haat. Wit en zwart samen maakt je leven kleurrijk.”

Tamara “Op de foto zie je een halsbandparkiet die ondanks hij voornamelijk groen is toch veel kleur uitstraalt door de vele kleurschakeringen.”

Van wie is je favoriete inzending?

 • Nisanka (30%, 422 Votes)
 • Jonneke (28%, 398 Votes)
 • Michelle (16%, 223 Votes)
 • Caroline (7%, 99 Votes)
 • Cindy (5%, 67 Votes)
 • Lienke (4%, 59 Votes)
 • Tamara (3%, 41 Votes)
 • Ellen (3%, 39 Votes)
 • Esther (1%, 18 Votes)
 • Gerti (1%, 13 Votes)
 • Martin (1%, 12 Votes)
 • Mies (1%, 10 Votes)

Total Voters: 1,401

Loading ... Loading ...

45 reacties op “stem op de fotowedstrijd #3 poll

 1. Ik heb mijn stem uitgebracht. Wat een prachtige foto’s zeg, stuk voor stuk! Ik kan me het heel goed voorstellen dat het een moeilijke keus was om te kiezen welke foto’s nou door mochten gaan.

 2. Ik heb gestemd hoor. Allemaal prachtige foto’s. Ik vond het dan ook moeilijk om te kiezen, maar ik ben uiteindelijk gegaan voor het meisje met de rodekool. Niet omdat hij persé heel goed bij het thema past, maar omdat ik de foto en compositie erg mooi vind.

 3. Wauw, erg lastig om er een te kiezen! Ik ben toch voor Michelle gegaan, technisch een goede foto en ze heeft de cupcakes er op deze manier extra lekker uit laten zien.

 4. Super mooie en originele foto’s, mijn complimenten! Was echt moeilijk om te kiezen, maar het is gelukt. Succes allemaal.

 5. WOW, dat zijn veel inzendingen! Die van Caroline, Lienke, Michelle en Nisanka vind ik hartstikke mooi. Moeilijk keuze tussen deze twaal alleen al. Ik ga denk ik toch voor Nisanka omdat er achter deze foto een heel mooi verhaal zit.

 6. Allemaal mooie foto’s, maar heb zo’n donkerbruin vermoeden dat er ergens niet eerlijk ‘gestemd’ wordt.

 7. Wauw, echt prachtige foto’s zeg! Zelf ben ik hélemaal vergeten een foto in te zenden, jammer zeg! Maar volgende keer doe ik absoluut weer mee. En voor nu; gestemd.

 8. Die van Jonneke, Esther en Mies spreken mij het meeste aan. Maar ik vind sowieso alle foto’s heel erg mooi en creatief bedacht!

 9. nisanka’s foto is vanwege de ambiguiteit en haar interpretatie van het thema een T O P P E R. fantastische overige foto’s ook.

  1. Moet je zeker doen! Ik heb blauwe en witte marsepein gebruikt en gekleurde zure matten, beide van de Xenos.

 10. Mijn favoriet is Gerti, naar mijn mening de origineelste van allemaal. Omdat ze niet echt met fell kleuren gewerkt heeft. De verwijzing van het rood naar de rode kool vind ik super bedacht!
  Ik vind persoonlijk die van die potloden nogal onorigineel omdat het nogal standaard is, vind ik.

  1. Bedankt voor je lovende woorden. Ik heb weinig moeite gedaan om stemmen te verzamelen, niets eigenlijk, dus dan doet het dubbel zo veel deugd om commentaar te krijgen van iemand die je totaal niet kent. De foto maakt deel uit van een serie, allemaal meisjes met groente en fruit als accessoires.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *