la fille

La Fille
Hier ben ik dan, la fille achter Fotografille. Mijn naam is Evelien Oerlemans en ik ga al 29 levensjaren mee op deze mooie planeet. Van kleins af aan ben ik altijd al bezig geweest met knippen, plakken, tekenen, verven en andere creabea-bezigheden. Toen ik na het behalen van mijn HAVO diploma een vervolgstudie moest kiezen was het voor mij ook niet meer dan logisch om een creatieve richting op te gaan. De 4 daaropvolgende jaren hield ik me bezig met mijn studie Grafische Vormgeving en liep ik stage bij een reclamebureau en een fotostudio. Inmiddels werk ik fulltime bij een reclamebureau en houd ik me ook in mijn vrije tijd volop bezig met fotografie en beeldbewerking.

Maar ik ben natuurlijk niet alleen dol op fotografie. In mijn vrije tijd ga ik graag naar het theater (zie ook mijn Musical Tag), doe ik leuke dingen met vriendinnen, probeer ik zo veel mogelijk van de wereld te zien, kijk ik graag series, lees ik boeken en kun je mij blij maken met een grote mok warme thee. Meer over me weten? Bekijk dan even de contact-pagina!

FF_ABCproject_zelfportret_L1

Fotografille
Omdat ik nooit echt een leuke en interessante blog over fotografie en beeldbewerking kon vinden ben ik er in december 2010 zelf een begonnen. In eerste instantie plaatste ik hier enkel iedere week een foto uit mijn 52 weken project, maar na alle enthousiaste reacties ben ik ook andere artikelen gaan schrijven. Fotografie wordt nog vaak gezien als een technische en gecompliceerde hobby maar ik weet dat er veel vrouwen en meiden zijn die vooral de creatieve kant van fotografie willen ontdekken. Daarom richt ik me vooral op vrouwen in mijn artikelen. Maar naast fotografie en beeldbewerking komen er ook persoonlijke artikelen aan bod of snijd ik wel eens een ander onderwerp aan.

Wil je meer weten?
Stuur me een mailtje via info@fotografille.nl

FF_ABCproject_zelfportret_L3