la fille

La Fille
Hier ben ik dan, la fille achter Fotografille. Mijn naam is Evelien Oerlemans en ik ga al 33 levensjaren mee op deze mooie planeet. Van kleins af aan ben ik altijd al bezig geweest met knippen, plakken, tekenen, verven en andere creabea-bezigheden. Toen ik na het behalen van mijn HAVO diploma een vervolgstudie moest kiezen was het voor mij ook niet meer dan logisch om een creatieve richting op te gaan. De 4 daaropvolgende jaren hield ik me bezig met mijn studie Grafische Vormgeving en liep ik stage bij een reclamebureau en een fotostudio. Nu zijn we 9 leerzame jaren als grafisch ontwerper bij een reclamebureau en een deeltijd opleiding richting Online Marketing verder. Momenteel werk ik nu parttime als Marketeer en parttime als zelfstandig ondernemer, hier op Fotografille.

Fotografille
Omdat ik nooit echt een leuke en interessante blog over fotografie en beeldbewerking kon vinden ben ik er in december 2010 zelf één begonnen. In eerste instantie plaatste ik hier enkel iedere week een foto uit mijn 52 weken project, maar na alle enthousiaste reacties ben ik ook andere artikelen gaan schrijven. Fotografie wordt nog vaak gezien als een technische en gecompliceerde hobby maar ik weet dat er veel vrouwen en meiden zijn die vooral de creatieve kant van fotografie willen ontdekken. Daarom richt ik me vooral op vrouwen in mijn artikelen. Maar naast fotografie en beeldbewerking komen er ook persoonlijke artikelen aan bod, deel ik mijn passie voor reizen en snijd ik wel eens een ander onderwerp aan.

Mijn apparatuur 
Voor mijn blog review ik regelmatig fotografie gerelateerde producten. Daarom fotografeer ik veel met andere camera’s, maar natuurlijk heb ik zelf ook heel wat apparatuur waar ik enorm blij mee ben. Hieronder deel ik mijn favoriete fotoproducten:
❤ Canon EOS 6D
❤ Canon EF 24-70mm F/2.8L USM
❤ Canon EF 70-200mm f/2.8L USM IS III
❤ Canon EF 50mm f/1.8 STM
❤ Joby GripTight ONE Micro statiefje

Wil je meer weten?
Stuur me een mailtje via info@fotografille.nl

De links naar de producten op deze pagina zijn affiliate links