contact

Vragen of tips?
Heb je een specifieke vraag over fotografie of beeldbewerking? Wil je laten zien wat je hebt gemaakt n.a.v. een tutorial of DIY die je op Fotografille hebt gevonden? Wil je je opgeven voor de rubriek ‘in de spotlight’? Of heb je suggesties over een onderwerp voor een artikel? Stuur me een mailtje via info@fotografille.nl en wie weet zie je het terug op mijn blog!

Volg me!
Wil je op de hoogte blijven en updates van Fotografille ontvangen? Je kunt me volgen via Bloglovin’, Facebook, Instagram en Twitter. Dan mis je nooit interessante artikelen, tips en fotowedstrijden!

Pers
Ik blijf graag op de hoogte van nieuwe producten, evenementen, workshops en literatuur over fotografie en beeldbewerking. Persberichten en vrijblijvende uitnodigingen kunt u mailen naar info@fotografille.nl. Heeft u een product dat u vrijblijvend toe wilt sturen voor bijvoorbeeld een review? Neem dan ook per mail contact met me op.

Samenwerking
Een mooie samenwerking met een bedrijf sla ik zeker niet af! Fotografille heeft een grote en brede doelgroep van vrouwen die allemaal één ding gemeen hebben: ze fotograferen graag. Een specifieke doelgroep die op weinig andere sites zo eenvoudig te bereiken is. Daardoor is het een mooie plek om mijn lezers met uw product in aanraking te laten komen. Maar niet alleen bedrijven met fotografie-gerelateerde producten zijn welkom. Ieder product en iedere dienst biedt mogelijkheden voor een passende en succesvolle samenwerking.

Adverteren op Fotografille.nl is op verschillende manieren mogelijk. Denk aan verschillende vormen van display advertising, reviews, advertorials, winacties, fotowedstrijden en veel meer. Maandelijks trekt Fotografille over de 28.000 unieke bezoekers met circa 52.000 pageviews. Momenteel volgen ruim 20.000 mensen Fotografille via verschillende social media kanalen zoals Bloglovin’, Facebook, Twitter en Instagram.

Voor een uitgebreide uitleg van alle advertentiemogelijkheden kunt u vrijblijvend contact opnemen via info@fotografille.nl.

Inschrijving KvK: 62252755

Succesvolle samenwerkingen

FF_samenwerkingen_bedrijven_29_1FF_samenwerkingen_bedrijven_28_2 FF_samenwerkingen_bedrijven_27_3FF_samenwerkingen_bedrijven_1_2 FF_samenwerkingen_bedrijven_21_9 FF_samenwerkingen_bedrijven_8_22FF_samenwerkingen_bedrijven_3_27FF_samenwerkingen_bedrijven_4_26FF_samenwerkingen_bedrijven_23_7FF_samenwerkingen_bedrijven_13_17FF_samenwerkingen_bedrijven_18_12FF_samenwerkingen_bedrijven_26_4FF_samenwerkingen_bedrijven_19_11FF_samenwerkingen_bedrijven__3FF_samenwerkingen_bedrijven_2_28FF_samenwerkingen_bedrijven_1_29FF_samenwerkingen_bedrijven_5_25FF_samenwerkingen_bedrijven_6_24FF_samenwerkingen_bedrijven_7_23FF_samenwerkingen_bedrijven_9_21FF_samenwerkingen_bedrijven_11_19FF_samenwerkingen_bedrijven_15_15FF_samenwerkingen_bedrijven_12_18FF_samenwerkingen_bedrijven_14_16FF_samenwerkingen_bedrijven_24_6FF_samenwerkingen_bedrijven_2_1FF_samenwerkingen_bedrijven_17_13FF_samenwerkingen_bedrijven_25_5FF_samenwerkingen_bedrijven_22_8FF_samenwerkingen_bedrijven_16_14