Home Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Alle artikelen op Fotografille zijn zelf bedacht, gefotografeerd, bewerkt en geschreven tenzij anders is aangegeven. Hier steek ik dagelijks veel tijd in. Gebruik mijn informatie dus alleen met toestemming en wanneer je duidelijk teruglinkt naar www.fotografille.nl. Wanneer afbeeldingen niet van mij zijn zal ik hierbij altijd bronvermelding plaatsen.

Eerlijke mening
Mijn bezoekers vinden mijn mening belangrijk. Alle artikelen en reviews bevatten dus mijn eerlijke mening over het desbetreffende product of de dienst. Mijn mening wordt gevormd door mijn ervaringen en referentiekader. Uitspraken in mijn artikelen kunnen dus verschillen van andermans mening.

Samenwerking met bedrijven
Het komt voor dat Fotografille samenwerkt met bedrijven. Dit kan op verschillende manieren, o.a. door:
• het ontvangen van een gratis product.
• het ontvangen van een vergoeding voor een review of gesponsord artikel.
• het organiseren van een winactie of fotowedstrijd.
In deze artikelen zal altijd worden aangegeven dat het om een samenwerking gaat. Dit is verplicht volgens de reclamecode én ik wil graag transparant blijven tegenover mijn bezoekers. Mijn mening zal dan ook niet veranderen door een samenwerking met een bedrijf.

Affiliate links
Wanneer ik een product review en dit product is te koop bij Bol.com dan kan het voorkomen dat er in het artikel een affiliate link is verwerkt. Dit betekent dat wanneer jij hier op klikt en een aankoopt doet, ik een klein percentage van het aankoopbedrag ontvang. Jij betaalt hier niets extra’s voor en het helpt mij om uitgaven voor Fotografille te kunnen bekostigen.

Aan de inhoud van Fotografille kunnen geen rechten worden ontleend. Ik ben niet verantwoordelijke voor directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van Fotografille. Ook is Fotografille niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen/gelinkt wordt. Of de wijze waarop deze websites omgaan met uw (persoons)gegevens.