WINACTIE | 6x Masterclasses tickets tijdens de Canon Experience Days

Op 7 en 8 oktober 2017 kun je in Zaandam terecht voor een weekend vol fotografie. Daar vinden namelijk de Canon Experience Days plaats! Twee dagen vol workshops, lezingen én 3-uur durende masterclasses van professionals over uiteenlopende onderwerpen. En ik mag 6 vrijkaarten voor masterclasses weggeven ter waarde van euro 75,- per stuk!

Canon Experience Days 2017

Vorig jaar schreef ik al over de Canon Photo Campus. Dit jaar heeft het evenement een nieuwe naam gekregen en er is nog meer te doen, te leren en te beleven. Op het Hembrugterrein in Zaandam staan in het weekend van 7 en 8 oktober namelijk zo’n 25 professionals klaar om jou te inspireren en verder te helpen met je hobby óf beroep. Of je nu interesse hebt in landschapsfotografie, concertfotografie, documentairefotografie, filmen met je DSRL of een andere vorm van fotografie. Er is altijd wel een workshop of lezing die je zal interesseren.

Via de website canon.nl/experiencedays kun je het hele programma bekijken en zie je meteen of er nog plek is bij de lezingen en/of workshops waar je interesse in hebt. Het gaat heel snel, dus vergeet je niet in te schrijven! Een dagkaartje kost euro 20,- en hiermee kun je deelnemen aan maximaal 3 lezingen en/of workshops. Een lezing duurt driekwartier en een workshop anderhalf uur. De masterclasses kun je volgen tegen extra betaling, of je moet één van de gelukkigen zijn die een vrijkaart wint via mijn blog!

Met het entreeticket voor de Canon Experience Days kun je ook de expositie ‘Streets of the World’ van Jeroen Swolfs bezoeken die zich op dezelfde locatie bevindt. Daarnaast is er een uitleenbalie waar je een camera of objectief kunt lenen om te kijken of het iets voor jou is. Gebruik hem tijdens een masterclass of workshop of tijdens één van de ‘Do It Yourself’ opstellingen. Handig om zeker te weten dat je de juiste keuze maakt bij de aankoop van je volgende trots! Tot slot kun je als bezoeker vastgelegd worden door een van de deelnemers van de eerste editie van Het Perfecte Plaatje in de portretstudio. Wie er plaatsneemt achter de camera in de portretstudio is nog een verrassing, maar een portret van zijn/haar hand is uiteraard een ultieme herinnering aan de Canon Experience Days.

Win een masterclass vrijkaart!

Heb je al een ticket voor de Canon Experience Days en zou je graag een masterclass willen volgen? Of heb je altijd al de droom gehad om van één van deze fotografen een 3-uur durende masterclass te volgen? Dan is dit je kans! Ik mag namelijk voor ieder van onderstaande masterclasses een kaartje vrijkaart weggeven. De omschrijvingen van de masterclasses kun je op de website terugvinden, scroll helemaal naar beneden (na de lezingen en workshops)!

Zaterdag 7 oktober
10.00 uur – Toonen & Wientjens – Glamour fotografie
10.00 uur – Aad Sommeling – Fotobewerking composities
14.15 uur – Tony Vingerhoets – TS-E tilt-shift fotografie

Zondag 8 oktober
10.00 uur – Rene Bosch – studio/productfotografie
14.15 uur – Patrick van Weeren – Filmen met je DSRL
14.15 uur – Aad Sommeling – Fotobewerking composities

Wat moet je doen?

Wil je kans maken op een vrijkaart voor één van bovenstaande masterclasses? Laat me dan in de comments van dit artikel weten welke masterclass je zou willen volgen en waarom! Deelnemen kan t/m zaterdag 30 september 2017, de winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail. Let op: om de masterclass te volgen heb je een geldig entreebewijs nodig voor de Canon Experience Days. Als je wint en je hebt nog geen entreeticket dan zul je deze dus zelf nog moeten aanschaffen à euro 20,-.

Succes met je deelname, ik ben nu al benieuwd naar de verhalen over de masterclasses!

20 reacties op “WINACTIE | 6x Masterclasses tickets tijdens de Canon Experience Days

 1. Hoi Evelien, ik heb achter het net gevist wat betreft de workshops 🙁 ze waren allemaal vol. Maar ik zou wel graag de masterclass voor studio en productfotografie willen meemaken.

 2. Hoi Evekein, hoe wel elke workshop echt te gek zou zijn. Denk ik dat ik die van Aad Sommeling, Fotobewerking composities heel graag zou willen volgen op zondag 8 oktober. Aan elke workshop heb je zo veel, dus dat word blauwe duimen, duimen 😉. Groetjes Marel

 3. Hallo Evelien,

  Ik zag dit bericht op mijn bloglovin voorbij komen en dit komt echt als geroepen! Helaas heb ik mijn fotografie in de laatste jaren laten versloffen en heb ik vooral opdrachten gedaan. Gisteren, na een shoot besloot ik dat ik weer vrij werk wil gaan oppakken. Ik beseft dat ik toch het meeste energie krijg van werk, en vind het jammer dat ik dit zolang heb laten liggen. De Glamour fotografie masterclass zou een mooi opstapje zijn!

 4. Hey Evelien,

  Graag zou ik de workshop studio/productfotografie van Rene Bosch volgen! Ik zou hiermee zelf willen beginnen, dus enkele tips van een PRO zou dus super handig zijn!

 5. Ik zou graag de maaterclass over filmen met je Dslr volgen! Ik ben al professioneel fotograaf, maar zou daar ook graag filmkwaliteiten aan toe voegen. Mooi begin!

 6. Ik zou heel graag de fotobewerkings masterclass willen volgen, van Aad.
  Zodat ik mijn foto nog beter zullen worden.
  Ik ben pas net begonnen met fotograferen, dus de masterclass zou erg tof zijn.

  groetjes Kelly

 7. Hoi Evelien, ik zou graag de masterclass glamour fotografie op zaterdag willen volgen. Met veel plezier maak ik portetfoto’s van vrienden en familie. Ook bij bruiloften en geboortes hoop ik net de foto te maken, die hun dierbaar wordt en waarop ze zien hoe mooi ze zijn. Ik hoop deze masterclass te winnen om zo hopelijk nog mooiere foto’s te kunnen maken,

  Groetjes Mirjam

 8. Ik zou ontzettend graag de glamourfotografie workshop willen winnen, dat zou een perfecte aanvulling zijn op mijn bijna afgeronde opleiding aan de Fotovakschool. En gelijk eeen mooi onderwerp voor mijn eindexpositie😊

 9. Ik zou heel graag de masterclass fotobewerking Composities op zondag willen volgen. Als werkende mama van 2 binkies schiet het fotograferen er wel eens bij in, terwijl het echt mijn uitlaatklep is. Dus het lijkt me super om deze kans aan te grijpen en mn kennis te verbreden. Heerlijk even me-time 😉

 10. Hallo Evelien,
  Ik heb een aantal workshops van Aad Sommeling op DVD gekocht, helaas is deze serie in het Engels en dan is het toch af en toe moeilijk te volgen. Dus om de meester live zijn kunsten te zien en in het nederland te horen lijkt me top. Ik heb al kaarten voor de Zaterdag dus ik ben al aanwezig.

  Met vriendelijke groet,

  Peter Brouwer

 11. Hoi Evelien

  Ik zou super graag de masterclass Glamour fotografie op zaterdag 7 oktober
  Doordat ik mantelzorgster voor mijn moeder met ALS ben en ook nog een super lief zoontje heb van 8, heb ik niet altijd de tijd om mijn fotografie bij te spijkeren. Ik werk al enige tijd als zzp’er, maar dat staat nu op een wat lager pitje, door alles. Ik heb nog regelmatig mensen voor mijn lens maar wil net weer even wat meer.

  Groetjes Arlette

 12. Hoi ben Carola

  E-mail zo veel.mogelijk leren over fotografie
  Ik wil.met de tijd iets voor me zelf beginnen daarom zou ik graag de masterclass fotobewerking compostitie willen volgen ik heb ook een ticket voor 8okt en volg dan twee workshops roofvogel en potter fotografie Dus ik zal duimen

  Mvg c.pannekoek-loois

  1. Word gek van me woorden boek op me foon maar ik zou graag mee willen doen aan fotobewerking composities omdat ik straksmvoormme zelf wil beginnen en daar vooreerst nog veel wil leren

 13. Wat een toffe actie is dit! Lijkt me super om de masterclass studio/productfotografie te volgen op zondag 8 oktober!

  Na jarenlang voor de camera gestaan te hebben, vind ik het nu ook super om
  Eindelijk achter de camera te staan … echter is het een stuk lastiger dan het lijkt! Ik zou dan ook HEEL graag de kneepjes van het vak in een studio willen leren van een echte prof!

 14. Fotobewerking van Aad Sommeling. Dit cruciale onderdeel heb ik deels gemist op de basiscursus op de fotovakschool en ondanks vele tutorials en zelfstudie ontbreekt het me nog steeds aan de skills en ik baal er zó hard van ! Mijn foto’s zijn nog niet goed genoeg en dus moet ik er wat meer aan doen maar op de een of andere manier lukt het niet, en ik wil zo graag…

 15. Hoi Evelien,

  Ik zou heel graag een ticket willen voor de workshop glamourfotografie. Niet voor mezelf, maar voor mijn vader. Zelf zou ik het ook heel erg gaaf vinden uiteraard, maar mijn interesse voor fotografie heb ik aan mijn vader te danken. Als klein meisje mocht ik met zijn camera foto’s maken en kreeg ik al snel een eigen cameraatje.
  Inmiddels kunnen we elkaar enthousiast maken met tips en mooie foto’s. Dat vind ik heel leuk om te kunnen delen met m’n vader, dus dit zou een passend bedankje zijn😊

 16. Wat tof een workshop glamourfotografie! Ik ben net terug van een vakantie in Ibiza en nog helemaal in de sfeer om sprankelende foto’s te maken.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *