WINACTIE | 2x boek ‘Fotograferen en Filmen met een Smartphone’

Hoera! De Sint is weer in het land en dat wil zeggen dat het een extra mooie tijd is om cadeautjes te geven. Daarom maak je vandaag kans om één van de twee exemplaren van het handboek ‘Fotograferen en Filmen met een Smartphone’ t.w.v. euro 29,95 per stuk te winnen. Lees verder om mee te doen.

De camera’s in smartphones worden beter en beter, niet gek dus dat er steeds meer foto’s gemaakt worden met smartphones. Je hebt hem ieder moment bij je, hij is compact en je hebt de mogelijkheid om je foto’s meteen te bewerken en delen. Dus waarom zou je niet alles uit de camera van je telefoon halen wat erin zit? Vorige maand schreef ik een review over twee boeken die je hierbij kunnen helpen, ‘Smartphone fotografie’ en ‘Fotograferen en filmen met je smartphone’, beide geschreven door Jeroen Horlings.

Fotograferen en Filmen met een Smartphone

Dit 166 pagina’s tellende boek is een handboek met praktische tips waardoor je de functies van de camera op je smartphone beter gaat begrijpen én toepassen. Maar niet alleen je telefoon komt aan bod, eigenlijk begint het boek al met basiskennis over fotografie. In 11 hoofdstukken komt vervolgens alles aan bod, van optimale belichting en van het maken van composities tot handige apps. Zoals de titel al aangeeft gaat het boek niet alleen over fotograferen, ook wordt uitgebreid stilgestaan bij de mogelijkheden die je hebt om te filmen met je telefoon. Wees niet bang voor saaie kost, het boek is erg illustratief met mooie foto’s, voorbeeldfoto’s en een duidelijke indeling qua tekst. Daarnaast wordt alles uitgelegd voor zowel iPhone als Android-gebruikers. Zo leer je de camera van je smartphone nog beter kennen waardoor je foto’s in kwaliteit zullen verbeteren. Het boek Fotograferen en filmen met een smartphone is o.a. te koop op bol.com.

Win een exemplaar van Fotograferen en Filmen met een Smartphone!

Fotografeer jij veel met je telefoon maar kun je hier nog heel wat in verbeteren? Of wil je het boek graag winnen voor een vriend/vriendin of familielid? Hieronder zie je wat je moet doen om kans te maken op deze toffe prijs.
♥ Volg Fotografille via Facebook en like dit bericht.
♥ Plaats een comment onder dit artikel op Fotografille.nl (NIET OP FACEBOOK, daar heb ik geen mailadressen van jullie) dat je mee doet.

Zo eenvoudig is het! Delen op Facebook of RT’en op Twitter mag altijd maar is niet nodig om mee te doen. Meedoen kan t/m zondag 3 december, 20.00 uur. Succes!

54 reacties op “WINACTIE | 2x boek ‘Fotograferen en Filmen met een Smartphone’

 1. Ho ho ho …. ik doe ook graag mee! Ik kan best wel wat tips gebruiken voor het filmen met mijn smartphone! En extra tips voor een mooie smartphonefoto zijn nooit weg!

 2. Ho ho ho …. ik doe ook graag mee! Ik kan best wel wat tips gebruiken voor het filmen met mijn smartphone! En extra tips voor een mooie smartphonefoto zijn nooit weg!

 3. Ik ben net begonnen met IG: tastyeindhoven. Dus ik kan best wat goede tips gebruiken. Tof dat je dit doet! #fingerscrossed

 4. Jeej super actie, ik zou hem graag winnen voor mijn dochter waar de telefoon zo’n beetje aan haar hand vastzit. Zo kan ze er ook nog wat nuttigs mee doen. Fijne sinterklaas!

 5. Ik doe graag mee. Ik kan wel wat tips gebruiken op het gebied van smartphone fotografie.

  Elke keer als ik een mooi plaatje wil vastleggen met mijn telefoon valt de foto uiteindelijk tegen. En daar wil ik wel eens verandering in brengen.

 6. Jaaaa, heel leuk! Met onze Pikajoe producten is het altijd weer een uitdaging om leuke foto’s en video’s te maken en onze telefoon hebben we altijd bij de hand. Reden genoeg om er iets meer over te leren!

 7. Wat leuk om je site tegen te komen! en dan gelijk deze gave winactie te zien. Met mijn Canon lukt het steeds beter op foto’s te maken maar met mijn telefoon lijkt het vaak nergens op. Ik doe dus graag mee met je winactie 🙂

 8. Omdat het niet altijd handig is om mijn ‘zware Nikon’ mee te nemen, wil ik mijn mobiele telefoon gebruiken om ook echt mooie foto’s te maken. Een handboek is daarbij erg handig! Daarom wil ik het heel graag winnen.

 9. Ik heb altijd veel gefotografeerd en altijd met veel plezier. Sinds ik een smartphone in gebruik heb is het plezier er in totaal weg omdat ik er zo onhandig in ben. Het geeft me meer stress dan voldoening. Ik zou het zo graag onder de knie krijgen. Vandaar dat ik heel graag een kansje waag.

 10. Ik laat steeds vaker mijn zware Nikon thuis, en heb mijn smartphone altijd bij me. Maar die phone-foto’s vallen vaak tegen, dus er valt nog veel bij te leren!

 11. Wat tof! Ik kwam laatst dit boek ook ergens tegen en het ziet er heel goed en veel belovend uit, dus ben benieuwd! Je Facebook volgde ik al en nu heb ik ook dit bericht geliked:).

 12. Hallo, ik loot ook graag mee. Ik verbaas me steeds meer over de plaatjes die ik met mijn telefoon schiet. Ze doen regelmatig niet meer onder aan mijn Canon spiegelreflexcamera.
  Echt te gek!

 13. Superleuk om hiervan een boek te hebben.. hoe vaak heb ik mijn camera niet bij, maar wel altijd mijn mobiel…. en ben niet snel tevreden …dus meer dan welkom 😊

 14. Dit is dus net wat! Kan mijn man straks zónder spiegelreflexcamera mooie foto’s maken. Ik gebruik nu heel vaak Photoshop en jouw Photoshop blogs om zijn mislukte foto’s op te pimpen.. straks hopelijk niet meer nodig!

 15. Pas net jullie site ontdekt, nu al té leuk!
  Maar ik zou graag, net als iedereen😏, dit boek meer dan graag willen hebben. Beide of één van de twee alvast..😉 En ook niet voor een ander, maar gewoon voor mezelf! 😊
  Fingers crossed! 🤞🏼🤞🏼🤞🏼

 16. ooh dat zou een mooi kerstkado zijn voor mijn man die gek is op fotografie het bewerken en mooie fotoseries maken en nu maakt hij net als iedereen steeds meer foto;s met zijn smartphone

 17. Ik volg jullie op Facebook en heb het bericht geliked. Ik doe heel erg graag mee. Mijn telefoon aangeschaft voor de goede kwaliteit van de camera. Zal mij hier graag iets meer in gaan verdiepen.

 18. mijn bonusdochter van 9 wil later vlogger worden en fotograaf voor een tijdschrift ( welke is ze nog niet over uit ).
  ze heeft al haar eigen telefoon gekregen maar met dit boekje wil ik haar graag aanleren hoe je de perfecte foto’s kan maken

 19. Wauw Super Gaaf! Ik maak Dolgraag een kansje, ben een review blogje gestart op Instagram en ik ben zelf aan het klooien met foto’s maken. Daar ben ik dan ook niet altijd erg tevreden over als perfectionist 😉 Hoog tijd dat de foto’s professioneler worden, Onwijs Bedankt voor deze Mooie Kans Evelien! 😀

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *