Fotografille’s Favorites #10

Goedemorgen op deze fijne zondag! Vandaag deel ik weer eens een aantal favoriete dingen, en eigenlijk passen ze allemaal perfect bij een lekker luie zondag. Lees verder!

1. Jane the Virgin
Sinds ik (een paar maanden geleden pas) Netflix heb aangeschaft ben ik nog meer verslaafd aan series dan daarvoor. En omdat ik zin had in een serie met weinig diepgang en vooral heel veel romances en drama leek ‘Jane the Virgin’ wel een goede optie. En dat was het zeker! Ik heb seizoen 1 in no-time gezien en kan niet wachten totdat seizoen 2 op Netflix komt te staan. Hoofdrolspeelster Gina Rodriguez is zelfs al drie keer genomineerd voor ‘Best Actress’ tijdens de Golden Globes voor haar rol als Jane in deze serie. Niet gek ook, ze doet het fantastisch. Heb jij deze serie al eens gezien? En kan je mij nog andere series om lekker bij weg te dromen aanraden?

FF_fotografille_favorites_09_JaneTheVirgin

2. Pyjamabroeken van Primark
Als ik thuis ben en niet meer weg hoef is de kans groot dat ik in een pyjamabroek rondloop. En dan het liefste een vrolijke legging die lekker warm is én niet omhoog kruipt ‘s nachts als je slaapt. Al jaren koop ik mijn pyjama’s vooral bij Primark omdat ze daar heel veel keuze hebben en het er lekker goedkoop is. En ja, dit typ ik terwijl ik in mijn Harry Potter-pyjamabroek achter mijn computer zit haha.

FF_fotografille_favorites_10_Primark-pyjamas
Foto van Primark Instagram

3. Harry Potter en het Vervloekte Kind
Over Harry Potter gesproken, wat was ik blij dat er weer een boek uitkwam waarin ik even terug kon naar een wereld met magie. Harry Potter is echt een deel van mijn jeugd en ik ben het nog lang niet beu. Het was even wennen om een boek te lezen dat eigenlijk een script voor een toneelstuk is, maar toen ik er eenmaal in zat las ik het in sneltreinvaart uit. Omdat het een toneelstuk is zit er geen heel uitgebreid verhaal in het boek, maar het is wel grappig gedaan. Binnenkort gaat de Harry Potter Expo van start in Utrecht en ik heb al kaartjes voor een zaterdag in maart. Nu al in zin om daar rond te lopen!

London_2012_086
Foto van 4,5 jaar geleden bij de Harry Potter Studio Tour in Londen!

Wat ga jij doen vandaag? Fijne dag gewenst!

5 reacties op “Fotografille’s Favorites #10

  1. Die serie lijkt me ook zo leuk. Ik heb er al veel goede verhalen over gehoord en wil hem nu zeker een keer gaan kijken. En wat is die pyjamabroek leuk!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *