Word jij Canon’s storyteller en reis je een jaar lang de wereld rond?

Kom je net van school en heb je nog geen baan? Ben je je huidige baan zat en toe aan een nieuwe uitdaging? Of kun je er makkelijk een jaartje tussenuit om je fotografische dromen na te jagen? Dan is dit je kans! Canon is namelijk op zoek naar de ideale storyteller voor hun nieuwe campagne ‘Live For The Story’!

Canon introduceert vandaag haar nieuwe merkcampagne ‘Live For The Story’ op een wel hele bijzondere manier. Namelijk met een zoektocht naar de ideale storyteller. De ‘vacature’ klinkt eigenlijk te mooi om waar te zijn. Een jaar lang de hele wereld over reizen en de zomer achterna gaan. Van Lissabon en Melbourne tot Brazilië, en dat terwijl alle onkosten worden betaald en je daarnaast ook nog vakantiegeld ontvangt.

Live For The Story

Met de nieuwe campagne wil Canon een tegenbeweging in gang zetten omdat ze vinden dat de kunst van het vertellen van een verhaal verloren gaat. Dagelijks worden 295 miljoen foto’s online geplaatst op Facebook en Instagram, maar een groot deel daarvan bevat geen echt verhaal. ‘Live For The Story’ moet daar verandering in brengen en moedigt je aan om speciale herinneringen te vinden in alle momenten van het leven. En misschien ben jij wel die ene persoon die iedereen kan inspireren in de kunst van storytelling.

Ja, ik wil!

Denk jij dat je de ideale storyteller bent waar Canon naar op zoek is? En is het jouw droom om een jaar lang de wereld rond te reizen en tijdens deze twaalf maanden 365 inspirerende verhalen te vertellen? Grijp dan nu je kans en ‘solliciteer’! Meld je vóór 29 juni 2017 aan door jouw meest gedenkwaardige zomerverhaal te delen op Instagram. Dat doe je door #LiveForTheStory en #365dagenzomer te gebruiken en @CanonNederland te taggen. Alle inzendingen worden beoordeeld aan de hand van een aantal criteria, zoals talent voor storytelling, beeldkwaliteit, originaliteit en het vermogen om te inspireren. Niemand minder dan actrice, producent, muzikant en storyteller Zoë Kravitz zal de inzendingen beoordelen en mede bepalen wie de winnaar wordt.

Ben je nog op zoek naar het laatste beetje inspiratie? Bekijk dan het zomerverhaal van Zoë Kravitz waarin ze haar favoriete zomerse momenten in New York heeft vastgelegd. Daarnaast vind je ook alle informatie over de ‘365 Dagen Zomer’-campagne op www.canon.nl/live-for-the-story

Succes!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *