Win een reis naar het fotogenieke Zuid-Afrika!

Dat ik graag fotografeer is wel bekend, maar dat ik ook heel graag op reis ga om daar al het moois vast te leggen weten sommigen van jullie misschien nog niet. Mede daarom wil ik jullie vandaag informeren over een toffe fotowedstrijd van South African Tourism. Je kunt namelijk de komende drie weken twee retourtickets naar Zuid-Afrika én een Canon camera winnen!

Afgelopen maandag was de lancering van de ‘Wow Zuid-Afrika’-campagne van South Africa Tourism die volledig op Instagram is gericht. Met deze campagne willen ze namelijk de diversiteit, schoonheid en meest fotogenieke plekken van het land onder de aandacht brengen. Zuid-Afrika is namelijk dé plek als je van fotografie en reizen houdt.

Om hier goed beeldmateriaal voor te hebben zijn de drie Nederlandse instagrammers ‘de Sizoo brothers‘ (Willem, Bastiaan en Bob Sizoo) samen met drie Zuid-Afrikaanse fotografen door de Zuid-Afrikaanse stad Durban getrokken. Daar kregen ze een tour langs verschillende verborgen juweeltjes in de stad, met ieder een eigen onderwerp: city, culture en scenery. Benieuwd naar deze foto’s? Aan het eind van iedere campagneweek zijn deze te vinden op het Instagram account van South African Tourism.

FF_WowZA_Zuid-Afrika_Instagram_wedstrijd_02

Maak kans op een geweldige reis + Canon Camera!

Natuurlijk wil jij net als de Sizoo broers met een mooie camera op zak de schoonheid van Zuid-Afrika ontdekken. Je maakt kans op deze mooie prijs door t/m 5 februari de mooiste foto van Zuid-Afrika te delen via je (openbare) Instagram account met de hashtag #WowZA. Tag vervolgens @mijnzuidafrika in de foto en volg dit account. Ben je nog nooit naar het land geweest? Geen probleem, je mag ook andere inspirerende beelden van Zuid-Afrika gebruiken, zolang je de bron maar netjes vermeldt. Doe zo vaak mee als je wilt om kans te maken!

Deze winactie loopt van 16 januari t/m 5 februari 2017, dus zorg dat je op tijd meedoet. Op 9 februari wordt de winnaar bekend gemaakt via o.a. de Instagram account van Mijn Zuid-Afrika en weet je dus of het jouw geluksdag is. Want wie weet sta jij binnenkort boven op de Tafelberg te genieten van het uitzicht en dit onvergetelijke moment vast te leggen met je nieuwe camera. Dat is toch wel een bucketlist momentje!

Deze blogpost is gemaakt in samenwerking met South Africa Tourism

Reactie op “Win een reis naar het fotogenieke Zuid-Afrika!

  1. Ik vind de melding heel vreemd: “Ben je nog nooit naar het land geweest? Geen probleem, je mag ook andere inspirerende beelden van Zuid-Afrika gebruiken, zolang je de bron maar netjes vermeldt.”
    Je kunt dus mee doen met de foto van een ander? In de voorwaarden staat dat dat die dan eigendom wordt van de organisatie en gebruikt mag worden: ” onvoorwaardelijk en exclusief toebehoren aan South African Tourism ”
    Overigens staat in de voorwaarden ook dat het wel jouw eigen foto moet zijn: “Door deelname aan de Actie verklaart en garandeert deelnemer dat alle werken die deel uitmaken van de inzending, zijn/haar eigen originele werk is en dat deze geen kopie zijn of het werk van derden omvatten en dat het gebruik van de inzending door South African Tourism of aan haar verbonden ondernemingen geen inbreuk maakt op de intellectuele eigendomsrechten van derden.” Heel tegenstrijdig, dus.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *