Laat je inspireren tijdens Professional Imaging 2017

Volgende week is het zover! Van 18 t/m 20 maart gaat de fotovakbeurs ‘Professional Imaging’ in Nijkerk weer van start. Een grote beurs die compleet in het teken van fotografie staat. Met live shoots, interessante sprekers en natuurlijk stands van alle merken die iets betekenen op dit gebied. Kom jij ook?

Vier jaar geleden ging ik naar Professional Imaging 2013 waar ik mijn ogen uitkeek. Dit jaar is alweer de 18e editie van dit event waar vorig jaar bijna 9.000 bezoekers op af kwamen. Wat kun je er allemaal doen en vinden?

♥ Informatie over alles wat met fotografie en video te maken heeft
♥ Sprekers uit binnen- en buitenland die in het Adobe Theater vertellen over hun vakgebied
♥ Een kijkje bij fotoshoots door bekende fotografen in het ‘Live Shoot Theater’
♥ Nog meer sprekers in het Fotografencafé van CameraNU.nl
♥ Ruim 80 stands van grote en kleinere merken
♥ Portfoliobesprekingen en diverse exposities

Sprekers en Live Shoots
Toen ik in 2013 ben geweest vond ik vooral de sprekers erg inspirerend. Je leert er een hoop van omdat je professionals hoort vertellen hoe ze te werk gaan en waar ze zich mee bezig houden. Het programma is ook erg divers! Van presentaties over iPhone fotografie en Retouch tot een live shoot over Fashion Photography. De presentaties van de sprekers en de Live Shoots zijn gratis te bezoeken. Maar let op want vol=vol bij deze onderdelen.

Daarnaast zijn er vaak op de stands van de verschillende merken ook nog demonstraties of kleine workshops, dus vergeet daar ook vooral niet even een kijkje te nemen!

Beursaanbiedingen
Natuurlijk kun je op de beurs ook flink je slag slaan. Er zijn verschillende beursaanbiedingen van CameraNU.nl, dus als je op zoek bent nar iets speciaals heb je zeker kans dat je het hier net wat voordeliger op de kop kunt tikken.

Meer informatie
Ik hoef de beurs niet perse ieder jaar te bezoeken, maar als ik tijd kan maken dan wil ik er komend weekend toch wel eventjes naartoe! De kaartjes kosten euro 10,- voor toegang van de beurs op één van de drie dagen, van 9.30 – 17.00 uur. Prima te doen als je het mij vraagt! Wil je meer informatie of kaartjes bestellen? Bekijk dan de website van Professional Imaging 2017!

Waar kijk jij naar uit? Misschien zie ik je daar!

FF_professional-imaging_2013_06
FF_professional-imaging_2013_09
FF_professional-imaging_2013_03

Reactie op “Laat je inspireren tijdens Professional Imaging 2017

  1. Wat onwijs tof zo’n event. Ik ben op dit moment bezig om mijn weg te vinden in het fotograferen. Dus dit event is super! Dank voor de tip!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *