InstaMeet met fotowedstrijd | Hilton Rotterdam

Altijd al eens alle geheimen van het Hilton willen ontdekken én vastleggen? Dan is dit je kans! Op vrijdag 14 april organiseert Hilton Rotterdam samen met Rottergram namelijk een InstaMeet waar een fotowedstrijd aan gekoppeld is.

Hilton Rotterdam is een onderdeel van de keten Hilton Hotels, gelegen midden in het centrum van Rotterdam. Het is op loopafstand van het centraal station en heeft 254 kamers en suites. Tijdens de InstaMeet op vrijdag 14 april om 15.00 uur geeft Hilton Rotterdam jou de gelegenheid om een kijkje achter de schermen te nemen. De keuken, linnenkamer, de grootste suite of het ketelhuis? Niets is te gek! Laat je creativiteit z’n gang gaan en wees origineel.

Fotowedstrijd
Een InstaMeet zou geen InstaMeet zijn als je je foto’s niet zou uploaden via dit kanaal. Om het extra leuk te maken is er een fotowedstrijd aan deze unieke gelegenheid gekoppeld. Plaats minstens 2 van je meest creatieve foto’s van Hilton Rotterdam (1 foto van het interieur en 1 foto van het exterieur) op jouw (openbare) Instagram profiel en tag ze met #HiltonRottergram, #HiltonRotterdam en #Rottergram.

Als je dit vóór 22 april 2017 doet ding je mee naar de hoofdprijs. De winnaar wint namelijk een grote afdruk van de foto die op een prominente plek in het hotel komt te hangen. De winnaar wordt bepaald door een jury die bestaat uit Rottergram, Hilton Rotterdam en Marc van der Stelt (fotograaf bij MS Fotografie) en wordt bekend gemaakt op woensdag 26 april.

Interesse?
Lijkt het je leuk om bij deze InstaMeet aanwezig te zijn? Meld je dan aan via info@Rottergram.org, onder vermelding van jouw naam, Instagrampagina en emailadres. Kijk ook voor meer informatie op de Instagrampagina’s van Hilton Rotterdam en Rottergram.

FF_HiltonRotterdam_InstaMeet_2017_01

Reactie op “InstaMeet met fotowedstrijd | Hilton Rotterdam

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *