Fotografie dilemma’s op Facebook

Ik vind Facebook een heel leuk medium, maar ik maak er eigenlijk te weinig gebruik van. Maar daar gaat verandering in komen! Vanaf nu komt er namelijk iedere dinsdagmiddag een ‘Fotografie dilemma’ online! Waar zou jij voor gaan als je echt moest kiezen?

Iedereen kent vast het idee van ‘Dilemma op Dinsdag’ wel en daar is mijn post natuurlijk op gebaseerd. Iedere dinsdag komt er op de Fotografille Facebook-pagina een post online met een afbeelding waarin twee stellingen staan. Aan jou de vraag om te kiezen waar je voor zou gaan. Dat kan door een duimpje of hartje te geven (duimpje voor het bovenste antwoord en hartje voor het onderste antwoord), maar je kunt natuurlijk ook een reactie achterlaten waarin je het toelicht. Ik ben erg benieuwd naar jullie reacties namelijk!

Wat is jouw dilemma?
Nu kan ik zelf wel allemaal dilemma’s verzinnen, maar als je het leuk vindt om er zelf te verzinnen dan sta ik daar zeker voor open. Laat ze dan achter als reactie op dit artikel, en wie weet komt jouw dilemma binnenkort (natuurlijk met naamsvermelding) terug op mijn Facebook pagina. Je mag het zo gek bedenken als je zelf wilt, als het maar met fotografie te maken heeft!

Liever een klein geheugenkaartje of altijd flitsen?
Het dilemma hieronder komt vanmiddag online op de Facebook-pagina, dus daar kun je nu nog niet op stemmen. Maar die van afgelopen dinsdag natuurlijk wel! Zou jij liever een geheugenkaartje hebben waar maar 5 foto’s op mogen staan, of al je foto’s flitsen? Ik vind hem heel lastig! Want 5 foto’s is echt heel weinig, zeker als je bijvoorbeeld op vakantie bent of voor een klant aan het werk bent. Maar iedere foto flitsen is ook niet te doen. Ik zou denk ik toch voor de flits gaan, en dan de instellingen zo zetten dat de flits bijna geen invloed heeft op de totale foto.

Succes met kiezen!

Dilemma-op-Dinsdag_Facebook_2

2 reacties op “Fotografie dilemma’s op Facebook

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *