Het Perfecte Plaatje | Seizoen 2

In 2016 ging seizoen 1 van Het Perfecte Plaatje van start en het was een gigantische hit. Iedere week een uur lang een entertainment programma over fotografie, wat wil je nog meer? En komende dinsdag, 24 oktober 2017, gaat het tweede seizoen van Het Perfecte Plaatje van start. Welke deelnemer is jouw favoriet?

De maandagavond (Holland’s Next Top Model) en donderdagavond (Expeditie Robinson) waren al gevuld in mijn TV-schema, maar daar komt vanaf komende week ook de dinsdagavond bij. Op 24 oktober gaat namelijk het tweede seizoen van Het Perfecte plaatje van start op RTL4 om 20.30 uur. Leuk! Aan deze fotografie afvalrace doen dit seizoen 8 BN’ers mee die er allemaal op gebrand zijn de finale te halen en als het even kan het programma te winnen. De winnaar van vorig seizoen was niemand minder dan Humberto Tan.

De komende weken gaan de bekende Nederlanders Roel van Velzen, Tygo Gernandt, Vivian Reijs, Isa Hoes, Estelle Cruijff, Gordon, Monique Smit en Giel de Winter aan de slag met diverse foto-opdrachten binnen verschillende thema’s. Net als vorig seizoen worden de foto’s beoordeeld door twee vaste juryleden/professionele fotografen: William Rutten en Cynthia Boll. Canon is opnieuw hoofdsponsor van dit programma dus de deelnemers fotograferen met de volgende apparatuur: de Canon EOS 5D mark IV, de Canon EOS M5 en de Canon PowerShot G7X mark II.

Ik ben heel benieuwd naar de opdrachten die ze moeten uitvoeren en wie het ver zullen schoppen in deze strijd. Op de website van Het Perfecte Plaatje kun je bij iedere deelnemer zien wat zijn of haar achtergrond is qua fotografie. De meeste BN’ers hebben tot nu toe vooral gefotografeerd met hun telefoon, dus dat zal best een verandering worden als ze de Canon EOS 5D mark IV in hun handen krijgen!

Expositie
Net als vorig jaar zal er ook dit jaar een ‘Het Perfecte Plaatje’-expositie worden gehouden in het Museum Hilversum. De expositie wordt op 12 december, na de bekendmaking van de winnaar, officieel geopend. Leuk om de foto’s die tijdens de afleveringen zijn gemaakt in het groot te bewonderen en te kijken of je het eens bent met het commentaar van de juryleden.

Wie denk jij dat ver gaat komen dit programma? En wat voor opdrachten hoop je dat ze krijgen?

7 reacties op “Het Perfecte Plaatje | Seizoen 2

  1. Het programma zelf (het idee) vind ik super! Maar ik vind het toch wel jammer dat alleen de “BNN’ers” meedoen. Sommige daarvan geven me echt de kriebels. Maar ik kan niet wachten op de opdrachten! Liefs

  2. Haha geniaal die foto: Roel van Velzen met een gigantische lens 🙂
    Ik heb het afgelopen keer niet gevolgd, maar ben zeker van plan dit nu wel te doen!

  3. Ik ga dit seizoen wederom zeker kijken. Heb de vorige keer ook genoten, maar heb de winactie helaas te laat gezien 🙁
    Evelien, ga je dit jaar ook weer een winactie houden met weer kans op een gepersonaliseerde Canon Camerariem?
    Sowieso veel kijkplezier gewenst! 😉

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *