Boekreview | Lang leve de liefde – Jill Mansell

Jill Mansell is misschien wel één van de bekendste chicklit auteurs, maar ik las er nog nooit een boek van. Ik ben er jaren geleden wel 1 keer in gestart, maar kwam er niet doorheen. Toen ik een nieuw boek wilde kopen voor op vakantie zag ik ‘Lang leve de liefde’ liggen en het verhaal sprak me wel aan. Ik besloot hem te kopen, en dat was een goede keuze!

Het verhaal
Lily is op haar achtste haar moeder verloren, maar ontvangt ieder jaar op haar verjaardag een brief van haar moeder die ze voor haar overlijden schreef. De laatste brief krijgt ze op haar 25e verjaardag en verrassend genoeg staat daar een verhaal in over haar moeders eerste en enige echte liefde. Dit maakt Lily nieuwsgierig naar deze man die haar meer verhalen over haar moeder kan vertellen. Diezelfde dag ontmoet Lily ook een beroemde acteur die het huis van één van haar vriendinnen als schuilplaats gebruikt voor de paparazzi. Er is meteen een klik en ze zien elkaar wel zitten, maar dan is daar ook nog haar jeugdvriend Dan die ze al haar hele leven kent. Wat zal hij van een relatie met een beroemde acteur vinden?

Wat ik er van vond
Dit boek is alles wat ik van een chicklit verwacht. Het is romantisch, grappig, je wilt pagina na pagina blijven lezen omdat er een goede vaart en spanning in zit én het verhaal is niet te uitgekauwd. Jill Mansell heeft me met dit boek positief verrast, ik was nog lang niet klaar met het leven van Lily! Er zitten veel leuke personages in het boek die allemaal goed uit de verf komen en ook hun eigen verhaallijn hebben, dit zorgt voor extra humor en verdieping. Ik werd erg blij van dit boek en heb hem met veel plezier in het vliegtuig en aan de rand van het zwembad gelezen!

Lang Leve De Liefde van Jill Mansell heeft 332 pagina’s en is verkrijgbaar als paperbag voor 19,99 bij bol.com. Liever digitaal of luisteren? Het luisterboek kost euro 15,99 en als Ebook versie heb je hem al voor maar 7,99. Nieuwsgierig geworden na deze review? Je kunt het eerste hoofdstuk van het boek lezen door hier te klikken! Veel plezier!

FF_boek_review_JillMansell_Lang-leve-de-liefde_02
FF_boek_review_JillMansell_Lang-leve-de-liefde_03

Reactie op “Boekreview | Lang leve de liefde – Jill Mansell

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *