Vraag nooit aan James Fridman om je foto te bewerken

Vraag nooit aan James Fridman om je foto te bewerken, want je weet dat je foto er dan niet uit komt te zien zoals je het oorspronkelijk bedoelde. James neemt de vragen van zijn twitter followers erg serieus maar geeft er een eigen twist aan wat hilarisch is!

Vraag je hem bij een foto waarbij je vriendin staat te vissen of hij het zo kan monteren dat ze ook een vis heeft gevangen. Dan krijg je de foto retour waarbij ze twee gigantische stokjes vast heeft met sushi ertussen! Tja… ze heeft technisch gezien vis gevangen, maar ik denk niet dat het was wat de jongen bedoelde. Dit en veel meer van zulk soort bewerkingen maakt James Fridman van andermans foto’s. Hieronder heb ik er een aantal op een rijtje gezet die ik erg geslaagd vond.

Extra leuk vind ik dat hij ook de aanvraag erbij zet zodat je meteen ziet wat de vraag was en waarom hij bepaalde dingen heeft aangepast. Heb jij ook een foto die je in wilt sturen? Kijk dan op zijn Twitter account hoe je dit kunt doen. Wie weet komt jouw foto nog eens voorbij in een grappige variant! Hij heeft niet voor niets meer dan een miljoen volgers.5 reacties op “Vraag nooit aan James Fridman om je foto te bewerken

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *