Inspiratie | Nieuw werk van Erik Johansson

Ben jij net als ik dol op het werk van Erik Johansson? Zijn ideeën zijn zo goed, de uitwerking is prachtig en aan ieder detail is gedacht! Jaren geleden schreef ik al eens over zijn fotografie en beeldbewerking, maar hij heeft niet stil gezeten. Blijf je verbazen over zijn prachtige werk en lees verder!

Er zijn twee manieren van fotograferen. Foto’s maken die puur zijn en in één shot alles vangen wat je wilt óf foto’s maken met het doel deze samen te voegen tot een nieuwe plaat die jouw dromen visueel maken. Dit tweede doet Erik Johansson, een fotograaf en beeldbewerker uit Zweden die onwerkelijke foto’s maakt. Ik ben al jaren fan van zijn werk en vind het ook erg leuk om te zien hoe zijn beelden tot stand komen. Gelukkig maakt hij van veel foto’s een ‘behind the scènes’ filmpje! Hieronder een aantal van zijn meest recente foto’s inclusief de making off filmpjes! Welke is jouw favoriet?

Laat je inspireren! Check de website van Erik Johansson via: erikjohanssonphoto.com!

Cumulus & Thunder

Full Moon Service

Impact

Wake Up!

4 reacties op “Inspiratie | Nieuw werk van Erik Johansson

  1. Prachtig om te zien hoeveel werk er in een foto is gestopt. Vanuit onze ambachtelijke vormen van drukwerk hebben we een zwak voor echte enthousiastelingen op fotografie en ontwerpgebied. Bedankt voor de inspiratie 🙂

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *