Grappige fotomontages met beroemdheden

Ken jij de Belgische Robert van Impe oftewel ‘Average Rob’ al? Hij is namelijk onwijs bekend geworden door zijn gephotoshopte beelden waarop hij in het gezelschap van celebrities te zien is. En dat is niet voor niets, want het is hilarisch!

Toen ik voor het eerst de fotomontages van Robert zag bleef ik vol verbazing kijken. De meeste montages zijn namelijk echt heel goed in elkaar gezet waardoor je bijna niet kunt zien dat het om fake beelden gaat. Mijn interesse was gewekt en ik ging wat informatie over hem opzoeken. Hij blijkt een Belg te zijn (altijd leuk als iemand uit de buurt komt) met een missie: Mensen aan het lachen maken, want het leven nemen we veel te serieus. Hiervoor neemt hij vaak onderwerpen die actueel zijn om een montage bij te maken, natuurlijk met celebrities in de hoofdrol. Bijvoorbeeld de scheiding van ‘Brangelina’ of de zwangerschap van Beyoncé.

Wat ik het leukste vind aan de fotomontages is dat hij de foto’s belachelijk maakt. Hij voegt zichzelf er altijd op een manier aan toe waardoor het serieuze beeld plotseling lachwekkend is geworden. Meer van hem zien? Check zijn Instagram of Facebook eens!
2 reacties op “Grappige fotomontages met beroemdheden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *