Uitslag fotowedstrijd #8 – Op Reis

FF_fotowedstrijd_nikon_OpReis_finalisten
Wat was het weer spannend, deze fotowedstrijd met het thema Op Reis! Zeker voor de kandidaten in de poll, want het was een nek-aan-nekrace tussen de nummer 1 en 2! Ook de andere inzendingen zijn door mij én Nikon zelf grondig onder de loep genomen en uiteindelijk zijn de winnaars bekend. Een beetje tromgeroffel lijkt me dus wel op z’n plaats…

Voor de publieksprijs hebben jullie allemaal kunnen stemmen op je favoriet. Tot de laatste dag is het spannend geweest omdat de foto’s van Jeroen en Suzanne beide favoriet waren. Met een totaal van 530 stemmen, (28 stemmen meer dan Suzanne) heeft Jeroen de mooie Nikon Coolpix S9700 (t.w.v. €249,00), beschikbaar gesteld door Nikon, gewonnen! Jeroen, van harte gefeliciteerd met het winnen van de publieksprijs!

FF_Fotowedstrijd_OpReis_Nikon_Jeroen Strijker

Nu we weten wie de publieksprijs heeft gewonnen zijn er nog 11 kadidaten over voor de juryprijs! Er hebben veel mensen naar de inzendingen gekeken en eigenlijk waren we het er unaniem over eens. De winnaar van de Nikon Coolpix P340 camera (t.w.v. €329,00), beschikbaar gesteld door Nikon, is geworden… Suzanne! Dus zelfs al had ze de publieksprijs gehaald, dan was deze alsnog naar Jeroen gegaan omdat we al wisten dat Suzanne de juryprijs zou winnen. Haar foto past perfect bij het thema en er is echt nagedacht over het maken ervan. Van harte gefeliciteerd dus!

FF_Fotowedstrijd_OpReis_Nikon_Suzanne van Laar

Persoonlijk vond ik het een erg leuke achtste editie van de Fotografille Fotowedstrijd. Het doet me echt goed om iedereen zo actief te zien! Hopelijk blijven jullie hier rondhangen voor alle tips, tutorials, inspiratie-artikelen en andere informatie. In het bijzonder wil ik ook nog Nikon bedanken voor het sponsoren van de mooie prijzen! Wanneer er weer een nieuwe fotowedstrijd start durf ik nog niet te zeggen. Tegen die tijd houd ik jullie allemaal weer op de hoogte!

12 reacties op “Uitslag fotowedstrijd #8 – Op Reis

  1. Ik heb op geen van beiden gestemd (ik zal er wel geen verstand van hebben, haha!), maar eigenlijk maakt dat ook niet uit, want alle genomineerde foto’s waren super! Gefeliciteerd dus Jeroen en Suzanne!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *