Uitslag fotowedstrijd #7 – Licht

FF_fotowedstrijd_7_licht_finalisten
Vorige week is het achter de schermen druk geweest met het kiezen van de winnaars van deze zevende editie van de fotowedstrijd. De foto’s zijn intern bij Canon rondgegaan op meer dan 5 verschillende afdelingen. Van finance tot een productmanager en natuurlijk de marketingcommunicatie-afdeling. Na veel wikken en wegen hebben we gezamenlijk een winnaar gekozen. Gisterenavond om 20.00 uur werd ook de poll voor de publieksprijs gesloten. In dit laatste artikel maak ik dus de twee winnaars bekend!

Voor de publieksprijs hebben jullie allemaal kunnen stemmen op je favoriet. Al snel werd het duidelijk dat Latifa’s foto in de smaak viel waardoor ze al vanaf dag één aan kop stond. Het zal dan ook niemand verbazen dat de mooie Canon PIXMA MG6450 All-in-One printer in de kleur wit (t.w.v. €129,00), beschikbaar gesteld door Canon, binnenkort een nieuwe eigenaresse krijgt! Latifa, van harte gefeliciteerd met het winnen van de publieksprijs!

FF_fotowedstrijd_7_licht_Latifa Karrouch

En dan is het tijd om bekend te maken wie de digitale spiegelreflexcamera heeft gewonnen. Deze grootste prijs in de Fotografille geschiedenis is zoals ik in de inleiding al vertelde niet zomaar gekozen. Er hebben veel mensen naar de inzendingen gekeken en de smaken lagen ver uiteen. Er was één naam die zowel in mijn lijstje, als in dat van mijn contactpersoon bij Canon én in het lijstje van de verschillende afdelingen voorkwam. De winnaar van de Canon EOS 100D spiegelreflexcamera met EF-S 18-55 mm IS STM lens (t.w.v. €699,00), beschikbaar gesteld door Canon, is geworden… …[tromgeroffel]… Jael! Haar foto is origineel, past goed binnen het thema en trekt de aandacht tussen alle andere foto’s. Als je de compilatie bovenaan het artikel ziet dan springt haar foto er het meeste uit. Van harte gefeliciteerd dus!

FF_fotowedstrijd_7_licht_Jael Draijer

Iedereen heel erg bedankt voor de mooie inzendingen, het stemmen op de poll en gewoon het volgen van alles wat hier op Fotografille voorbij komt. Ook een grote dank aan Canon voor het sponsoren van de mooie prijzen, want zonder prijzen geen wedstrijd. Wanneer er weer een nieuwe fotowedstrijd start durf ik nog niet te zeggen. Tegen die tijd houd ik jullie allemaal weer op de hoogte!

23 reacties op “Uitslag fotowedstrijd #7 – Licht

  1. Yippiieeee! Het is altijd leuk om wat te winnen.
    Jael gefeliciteerd! Het is je van harte gegund…

    Op naar de volgende wedstrijd!

    Liefs Latifa

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *