Uitslag fotowedstrijd #6 – zwart-wit

FF_fotowedstrijd_06_winnaars_zwart-wit
De strijd is gestreden, de winnaars zijn bekend. De zesde fotowedstrijd is ten einde gekomen. Maar niet getreurd, er zit alweer een hele leuke nieuwe wedstrijd aan te komen die nog dit jaar live gaat! Daarover meer, het is eerst tijd om de winnaars van deze wedstrijd met het thema zwart-wit bekend te maken.

Voor de publieksprijs hebben jullie allemaal kunnen stemmen op je favoriet. Tot het einde was het een spannende strijd, want Simone als Carola wisselde de eerste plek continu af. Want tja… wie wil er nou geen foto op canvas van 60×80 cm maken (t.w.v. €53,00), beschikbaar gesteld door Canvas Company? Om klokslag 20.00 uur stond te teller op 220 tegen 213, en dus wil ik Simone feliciteren met de mooie publieksprijs!

FF_fotowedstrijd6_zwart-wit_Simone Boon

En dan is het tijd om bekend te maken welke twee winnaars er door Foto op Hout en mij gekozen zijn voor de juryprijzen. Beide winnaars krijgen een foto op hout beschikbaar gesteld door Foto op Hout. De eerste prijs mag een foto op vurenhout van 40×60 cm. bestellen (t.w.v. €64,95) en de tweede prijs mag een foto op vurenhout van 30×40 cm maken (t.w.v. €49,95). Na veel wikken en wegen zijn het uiteindelijk Han & Carola die er met de juryprijzen vandoor gaan! De foto van Han is gewoon magisch, hij is zo mooi in balans en door het grote contrast is hij heel krachtig. Wat ik aan Carola’s foto zo mooi vind is dat hij puur is. En daar komt ook bij dat het de enige foto is die speciaal voor deze wedstrijd is gemaakt en waar een hele goede beredenering achter zit. Jullie dus ook van harte gefeliciteerd en veel plezier met jullie prijs!

FF_fotowedstrijd6_zwart-wit_Han Hilderink

FF_fotowedstrijd6_zwart-wit_Carola van Loo

Afgelopen week kreeg ik een leuk mailtje in mijn mailbox. Ik mocht namelijk alle deelnemers aan de wedstrijd als bedankje een korting van 30% geven op zowel een canvas als een foto op hout. Als het goed is heb ik alle inzendingen persoonlijk een mail teruggestuurd met daarin de kortingscode. Dus jullie ook allemaal veel plezier mocht je gebruik maken van deze korting voor jezelf of als cadeautje voor iemand anders.

Zoals ik al aangaf in de intro komt er binnenkort weer een fotowedstrijd aan waar ik achter de schermen al weer druk mee bezig ben. Ik hoop dat jullie dan weer allemaal van de partij zijn!

18 reacties op “Uitslag fotowedstrijd #6 – zwart-wit

  1. :-)) Superleuk dat ik een juryprijs heb gewonnen! En ik heb de publieksprijs graag verloren van zo’n schitterende foto van Simone.

    Ben benieuwd wat de volgende wedstrijd is!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *