Uitslag fotowedstrijd #5 – Uitzicht

FF_fotowedstrijd-5_uitzicht_Geertje

Afgelopen week heeft iedere bezoeker van Fotografille kunnen stemmen op de poll met de finalisten van de 5e fotowedstrijd. De eerste winnaar die een mooi fotoalbum mag maken bij Fotofabriek.nl is Geertje! Met bovenstaande foto heeft ze de meeste stemmen in de wacht gesleept. Zo zie je maar dat je niet eens van huis hoeft om een prijswinnende foto te maken. De mooie natuur en het creatieve gebruik van een kantelraam kan genoeg zijn. Natuurlijk zijn er nog twee winnaars van de fotoboeken. Wil je weten wie? Lees dan verder!

Ik vond het een onwijs lastige keuze! Natuurlijk moest ik een keuze maken en de twee foto’s die ik heb gekozen zijn die van Bianca en Ellen! Bianca’s foto vond ik gewoon onwijs mooi. Alles klopt aan deze foto en het verhaal bij de foto vond ik ook erg bijzonder. De foto van Ellen is compleet anders. Deze is niet per definitie extreem ‘mooi’ maar vertelt wel een bijzonder verhaal en geeft je een andere kijk op het thema ‘Uitzicht’. Hierbij wil ik alle drie de winnaars graag feliciteren!

FF_fotowedstrijd-5_uitzicht_Bianca

FF_fotowedstrijd-5_uitzicht_Ellen

Iedereen die mee heeft gedaan aan deze fotowedstrijd wil ik enorm bedanken! Ook de bezoekers die alleen gestemd hebben. Het blijft bijzonder dat er zoveel mensen zijn die het leuk vinden om hieraan deel te nemen en ik vertrouw erop dat er de volgende keer gewoon weer net zoveel of meer bezoekers deelnemen! Hieronder vind je een heel klein overzichtje van alle inzendingen. Zie je jouw foto hiertussen staan?

FF_inzendingen_totaal

18 reacties op “Uitslag fotowedstrijd #5 – Uitzicht

  1. Dank jullie allemaal voor je stem op mij! Ik ben er echt super blij mee!
    En Bianca en Ellen ook hartelijk gefeliciteerd!

  2. hele hele mooie foto’s ! die van ellen is ook heel goed gevonden, het laat zien dat je niet meteen naar een ver land moet gaan om een mooie uitzichtfoto te maken! 😀

  3. Dat is echt bedrog!! Haha, in de zin van een optische illusie natuurlijk. Toen ik de foto voor het eerst zag, dacht ik dat het een reflectie op water was. Daar ben ik dus mooi even ingetrapt!

    Knap gedaan, Geertje!

  4. Een terechte winnaar, hoewel de alle andere fotos ook erg mooi zijn!
    En grappig, die allereerste foto van de big ben is bijna precies vanaf hetzelfde punt (op het water) gemaakt als een foto die ik vorig jaar daar maakte haha, dacht even dat iemand mijn foto gestolen had maar alleen de boten die ervoor liggen maken het verschil 😛

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *