Uitslag fotowedstrijd #4 – zomer 2012

Goedemorgen! Gisteren was het de laatste dag dat er gestemd kon worden op de poll voor de fotowedstrijd. Vorige week koos ik uit de 101 inzendingen mijn 12 favorieten en hier kon een week lang op gestemd worden. En dat is massaal gedaan, maar liefst over de 750 keer! Heel erg bedankt daarvoor, en natuurlijk ook voor de reacties, facebook likes en tweets! De winnaar van de poll mag een fotoboek maken bij Pixum maken. En daarnaast is er nog een tweede winnaar die de prachtige Cotton Candies cameraketting toegestuurd krijgt. Weten welke twee inzendingen hebben gewonnen?De winnares van het fotoboek was eigenlijk al behoorlijk snel duidelijk. Jamie had een vliegende start en is in de loop van de week ook niet meer ingehaald door de andere finalisten. Ik wil Jamie dus van harte feliciteren! Je krijgt zo snel mogelijk een mail van mij met daarin de uitleg van je prijs!

En dan nu het spannende gedeelte… namelijk mijn persoonlijke favoriet. Ik vond het heel moeilijk om te kiezen omdat de foto’s zo verschillend zijn. Maar ik heb gekozen voor een foto die niet perse het mooiste is, maar naar mijn idee wel het meest creatief en bijzonder. Namelijk de foto van Juno! Volgens mij kreeg ik hem al op de eerste dag van de wedstrijd binnen, en hij trok meteen mijn aandacht. Van harte gefeliciteerd dus met je ketting!

Nu wil ik alleen nog even iedereen bedanken dat ik deze vierde fotowedstrijd weer mogelijk heb kunnen maken. Natuurlijk alle bezoekers, de mensen die hun foto hebben ingezonden, iedereen die gestemd heeft en de sponsors van de prijzen, bedankt! Hopelijk tot fotowedstrijd numero 5!

15 reacties op “Uitslag fotowedstrijd #4 – zomer 2012

 1. Erg jammer dat Jamie gewonnen heeft, zoals ik al eerder zei de foto is mooi genomen maar straalt voor mij geen zomer uit. Er waren zoveel meer mooie en spontanere foto’s.. Iedereen zijn mening!

  1. Ben ik het wel mee eens… Het is een hele mooie foto, maar inderdaad niet echt zomer. De tweede foto vind ik dan ook veel meer bij het thema passen!

  2. Ja dat vond ik ook! Het is een mooie foto, maar ik zou niet echt aan zomer denken bij de foto. Vond Joanan en de laatste 4 hele mooie foto’s! Had uiteindelijk op lisanne gestemd, zo’n mooie foto is dat! Maar gefeliciteerd! ;D

 2. Leuk dat je deze foto hebt gekozen! Wat mij betreft niet het mooiste plaatje, maar natuurlijk wel echt onwijs mooie foto die je niet zomaar maakt. Tenminste, ik weet zeker dat ik zo’n foto niet zou kunnen maken, haha. Hier heb je zeker een beetje fotografie skills voor nodig 🙂
  Dus… complimenten voor de fotografe en top dat je deze foto hebt gekozen 😀

  En de foto van Jamie vind ik ook echt prachtig!

  Dus… gefeliciteerd dames 😀

  Ik vond het heel erg leuk om de wedstrijd te volgen, op naar de volgende 😀

 3. Wat mij betreft had iedereen mogen winnen; de foto’s waren allemaal prachtig en inspirerend! Ik vond het in ieder geval een eer om genomineerd te zijn, terwijl dit de allereerste keer was dat ik mee deed aan een fotowedstrijd. Bedankt! En winnaars veel plezier met de prijzen 😉

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *