Uitslag fotowedstrijd #11 – Vakantie

Acht dagen lang kon er gestemd worden op de ingezonden foto’s van de fotowedstrijd ‘Vakantie’ en dat werd massaal gedaan! Meer dan 5.700 stemmen vonden hun weg naar hun favoriete foto en zo ontstonden de drie winnaars van de publieksprijs. Vandaag maak ik deze winnaars bekend én natuurlijk ook de drie winnaars van de juryprijs! Lees dus snel verder om te zien of jouw foto één van de winnaars is…

Deze elfde fotowedstrijd ging wat anders dan normaal omdat hij precies in de zomervakantie liep. Daarom was de periode om in te zenden ook extra lang! Ik wil iedereen bedanken die heeft meegedaan door te stemmen of door een foto in te zenden, ik word daar super blij van en vind het heel bijzonder.

Publieksprijzen
Deze wedstrijd zijn er drie publieksprijzen voor de top drie van de foto’s met de meeste stemmen:
♥ Joby statieven pakket via Degreef & Partner
♥ IXXI cadeaubon t.w.v. euro 75,- via ixxiyourworld.com
♥ A4 hardcover fotoboek via Fotofabriek.nl

Het Joby statieven pakket gaat naar de foto van Simone van de Wouw, de IXXI cadeaubon naar Petra Vandenbergh en het fotoboek van Fotofabriek is gewonnen door Natascha Van Wezel. Gefeliciteerd met jullie prijzen!!Juryprijzen
1e prijs (jury): Nikon D3400 Kit AF-P 18-55 mm VR
De hoofdprijs van deze Fotografille Fotowedstrijd is de Nikon D3400 Kit AF-P 18-55 mm VR spiegelreflexcamera t.w.v. € 469,-! Samen met de medewerkers van Nikon hebben we een selectie gemaakt van 10 foto’s en hier is uiteindelijk een winnaar uit gekozen. Wat zijn er veel mooie en interessante foto’s ingezonden! Het was een hele lastige keuze maar het is gelukt. De foto is toevallig ingezonden op de allereerste dag dat de wedstrijd online stond en viel direct op. De foto heeft een mooie compositie, straalt een vakantiegevoel uit maar is alles behalve standaard. De hoofdprijs van de elfde fotowedstrijd gaat naar… Jesse Vermeer! Gefeliciteerd met deze mooie camera!

2x 2e prijs (jury): Nikon quickstart fotoworkshop
De tweede prijs geven we niet 1x, maar 2x weg! De twee winnaars van de tweede prijs winnen een Nikon quickstart fotoworkshop op een datum en locatie naar keuze. De Nikon quickstart workshops zijn voor iedereen die de basisvaardigheden van het fotograferen onder de knie wil krijgen. Je leert hoe je instellingen als diafragma, sluitertijd en ISO gevoeligheid kunt gebruiken om betere foto’s te maken. En de twee winnaars zijn… Jolien van den Nieuwboer & Violeta Angelova!


Gefeliciteerd aan alle winnaars en ik neem snel contact met jullie op over de prijzen. Ik hoop dat jullie er blij mee zijn! Nogmaals iedereen onwijs bedankt voor het deelnemen, of het nu via het stemmen is of dat je ook een foto hebt ingezonden. Hopelijk hebben jullie het leuk gevonden. Tot de volgende wedstrijd!

4 reacties op “Uitslag fotowedstrijd #11 – Vakantie

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *