Stem op fotowedstrijd #11

Aan de zomervakantie is een einde gekomen en zo ook aan de inzendperiode van de fotowedstrijd. Onwijs tof om te zien hoe enthousiast iedereen bezig is geweest! Vanaf vandaag kan er een week lang gestemd worden op de publieksfavorieten en ga ik samen met de sponsoren de winnaars van de publieksprijzen bepalen. Spannend!

Omdat de fotowedstrijd precies in de ‘komkommertijd’ liep was ik bang dat er weinig mensen de moeite zouden nemen om een inzending te plaatsen. Maar dat dacht ik (gelukkig) verkeerd! Maar liefst 429 foto’s vonden hun weg naar de website en dat waardeer ik enorm, dus super bedankt!

Stemmen op je favoriete inzending
Op de fotowedstrijd website kun je op alfabetische volgorde alle ingezonden foto’s bekijken. Op zoek naar je eigen inzending of die van iemand die je kent? Gebruik dan heel makkelijk de zoekfunctie om de inzending snel te vinden. Om te stemmen klik je eerst je favoriete foto aan. Op deze pagina vind je rechts boven de foto een button waar je kunt stemmen. Let op, je kunt maar één keer stemmen, dus maak een weloverwogen keuze! Stemmen kan van 3 t/m 10 september 2017 (tot 20.00 uur). Daarna zijn de winnaars van de publieksprijs bekend. Via de social media buttons onder de inzending kun je je persoonlijke pagina delen met vrienden en familie, mocht je dat willen!

Nog één keer de mooie prijzen op een rijtje!:

Juryprijzen

De winnaars van de juryrprijzen worden gekozen zonder dat er gekeken wordt naar het aantal stemmen. Hierbij wordt zoals altijd gekeken naar de link met het thema, originaliteit en kwaliteit. Ook deze winnaars worden op 11 september 2017 bekend gemaakt in een artikel op Fotografille.nl.

De hoofdprijs van deze elfde editie van de Fotografille Fotowedstrijd is de Nikon D3400 spiegelreflexcamera t.w.v. € 469,-! Een topcamera voor beginnende fotografen met alles erop en eraan. Met deze kit kun je meteen aan de slag, deel je je foto’s met je vrienden (direct delen via Snapbridge), gebruik je creativiteit met verschillende speciale effecten én film in full HD. Een hele mooie prijs die je kan helpen om nog meer uit je foto’s te halen. Meer informatie over deze camera vind je op nikon.nl.

2e prijs (jury): 2x Nikon quickstart fotoworkshops
Kun je nog wel wat extra fotografie-kennis gebruiken? Dan is deze prijs echt iets voor jou! Je gaat namelijk een dagdeel een fotografie-workshop volgen. De Nikon quickstart workshops zijn voor iedereen die de basisvaardigheden van het fotograferen onder de knie wil krijgen. Je leert hoe je instellingen als diafragma, sluitertijd en ISO gevoeligheid kunt gebruiken om betere foto’s te maken. De workshops worden gegeven op leuke locaties door heel het land (vaak in een dierentuin!) dus er is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Meer informatie over deze workshops vind je op nikonschool.nl.

Publieksprijzen

Is jouw foto niet gekozen door de jury? Geen punt! Je kunt alsnog een hele mooie prijs in de wacht slepen door stemmen te verzamelen. In de periode van 3 t/m 10 september 2017 kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete inzending. En als jouw foto in de top 3 eindigt dan ontvang je één van onderstaande prachtige prijzen!

3e prijs (publieksprijs): Joby statieven pakket!
Fotograferen met je smartphone wordt steeds beter én makkelijker. De kwaliteit gaat jaar na jaar vooruit en omdat je je telefoon (bijna) altijd bij je hebt hoef je geen moment te missen. Ideaal dus om hier kleine lichtgewicht statieven voor te hebben. Dan kun je zelfs in situaties met weinig licht óf wanneer je bijvoorbeeld een lange sluitertijd wilt gebruiken gewoon voor je smartphone kiezen. De Joby GripTight ONE GorillaPod Magnetic heeft zoals de naam al aangeeft magnetische voetjes waardoor hij blijft ‘plakken’ op ondergronden van metaal. De pootjes kun je buigen waardoor ieder perspectief haalbaar is én je het statief kunt bevestigen aan alles wat je tegenkomt. Niet fotograferen maar filmen? In dit pakket zit de video mount waarmee je makkelijk je smartphone ombouwt tot vlogcamera om mee te filmen. Als laatste vind je het Joby Micro Tripod Ministatief in dit pakket waar ik onwijs enthousiast van ben. Ik neem hem iedere vakantie mee, lees hier mijn review. Dit pakket wordt aangeboden door Degreef & Partner.

4e prijs (publieksprijs): IXXI cadeaubon t.w.v. euro 75,-
Je hebt vast weleens van IXXI gehoord. IXXI tovert jouw hele wereld om in te gekke wanddecoratie. Een leuke, innovatieve manier om je mooiste foto’s en momenten te blijven herinneren. Koppel de vierkante kaarten gemakkelijk aan elkaar en creëer binnen no-time een échte eyecatcher voor aan de muur! De mogelijkheden zijn eindeloos. Als je deze prijs wint kun je je eigen IXXI samenstellen precies zoals jij hem wilt. Meer informatie over dit product vind je op ixxiyourworld.com

5e prijs (publieksprijs): A4 hardcover fotoboek via Fotofabriek.nl
Als je vakantie erop zit dan blijf je over met een hele hoop mooie digitale herinneringen. Vergeet deze niet te verwerken in een fotoboek om ze zo voor altijd tastbaar te hebben! Een fotoboek kun je makkelijk meenemen om aan anderen te laten zien, blader je af en toe zelf door om herinneringen op te halen en zorgt ervoor dat je foto’s niet wegstoffen op de hardeschijf van je computer. Je maakt makkelijk en snel een fotoboek met de selectie van jouw mooiste vakantieherinneringen via Fotofabriek. Win je deze prijs? Dan kun je meteen aan de slag met een A4 hardcover fotoalbum! Lees er alles over op Fotofabriek.nl.

Heel veel succes met je inzending en natuurlijk veel plezier met stemmen!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *