stem op de fotowedstrijd poll

Na bijna 4 weken waarin jullie foto’s konden inzenden voor de eerste fotowedstrijd van Fotografille is de laatste inzenddag bijna voorbij. Komende week kun je stemmen op je favoriet! Het was ongelofelijk moeilijk om 10 foto’s te kiezen uit de 39 inzendingen die ik binnen kreeg. Het verschil in kwaliteit was erg groot, maar ik heb niet alleen gekeken naar de kwaliteit. Wat ik erg belangrijk vond was creativiteit. Het is dus zeker mogelijk dat er kwalitatief betere en mooiere foto’s zijn ingezonden dan ik heb uitgekozen, deze foto’s waren dan minder creatief of paste minder goed binnen het thema. Nu aan jullie de taak om te stemmen tot er maandag 29 augustus om 20.00 uur een winnaar bekend is! Je mag maar 1x stemmen, mocht ik zien dat er niet eerlijk gestemd wordt dan zal deze inzending gediskwalificeerd worden. De winnaar van de wedstrijd wint natuurlijk de prachtige cameraketting van Sieradenkistje.nl!

 

Alfred – “Ideaal Model”

Emma – “Ik vind dit passen bij het thema vrouwelijk omdat ze nog maar een klein meisje is, en toch heeft ze nu al een erg volwassen uitstraling”

Floor – “Bij het thema ‘Vrouwelijk’ dacht ik gelijk aan make-upjes, maar ik wilde daar toch iets anders, iets speciaals mee doen.”

Gabie – “Ik heb gekozen voor deze foto omdat ik wilde laten zien dat in mijn ogen vrouwelijkheid per cultuur, land, jaartal en per persoon verschilt.”

Jolein – “Van deze vrouwelijke voetjes wordt erg veel gehouden.”

Katelijne – Op en top vrouwelijk

Kim – “Ze melkt de koeien en laat de geiten uit, maar altijd met het pinkje omhoog en lipjes getuit.”

Mammie – “Met roze muisjes, luid je het tijdperk in van een nieuwe vrouw.”

Marie-Elise – “Rook neemt vrouwelijke vorm aan.”

Zelia – “Ik doe dagelijks altijd parfum op van Chanel en daardoor voel ik me heel erg vrouwelijk.”

Van wie is je favoriete inzending?

 • Jolein (29%, 176 Votes)
 • Emma (27%, 163 Votes)
 • Gabie (13%, 81 Votes)
 • Floor (8%, 51 Votes)
 • Katelijne (6%, 34 Votes)
 • Alfred (5%, 33 Votes)
 • Mammie (5%, 30 Votes)
 • Kim (3%, 19 Votes)
 • Zelia (3%, 16 Votes)
 • Marie-Elise (1%, 6 Votes)

Total Voters: 609

Loading ... Loading ...

De inzendingen die het helaas niet hebben gehaald tot de laatste tien!

41 reacties op “stem op de fotowedstrijd poll

 1. Ik zat te twijfelen tussen Gabie en Floor. Die vind ik technisch gezien de beste twee. Maar wat originaliteit betreft vond ik Gabie weer het beste. Dus die heeft mijn stem gekregen.

 2. WAUW! Al die foto’s zijn echt super mooi! Was ook een moeilijke keuze om te kiezen op welke ik zou stemmen, maar heb uiteindelijk voor Jolein gekozen.

 3. Super mooie foto’s allemaal. Jammer dat ze niet allemaal kunnen winnen. Maar goed, ook ik heb natuurlijk even gestemd. En dat wel op de foto van Kim! Het is gewoon super, op en top bezig in het boeren leven, maar toch een vrouwelijk tintje! 🙂 Super! 😀 Succes met de winactie! 🙂

 4. Wow, vind ze allemaal heel leuk. Kon niet echt kiezen tussen Kim en Marie-Elise maar heb op Kim gestemd omdat dit een niet voor de hand liggende foto is mbt het onderwerp!

 5. Die foto van jolein heeft veel. Die van emma is zo standaart er lopen daar nog wel 20.000 mensen rond op de wereld.

 6. Kraak Koen niet af om zijn mening.. Hij kan ook niet weten dat ze niet stinken.. Als er geen mensen zijn met een mening, had jij nooit gewonnen!!

  1. Als je het niet weet, maak dan ook niet zo’n opmerking. En trouwens, het is niet eens een echte mening, maar een vooroordeel..

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *