stem op de fotowedstrijd #4 poll

Gisteren, de laatste dag van september, was het laatste moment om een foto in te zenden voor de vierde Fotografille fotowedstrijd met als thema ‘zomer 2012’. Afgelopen maand hebben jullie goed je best gedaan, er zijn maar liefst 101 foto’s ingezonden!! Echt super om te zien dat iedereen zo enthousiast meedoet. Iedere keer opnieuw verbaas ik me over de slimme, mooie en originele foto’s die jullie inzenden, en aan mij de lastige keuze om uit de 101 foto’s de 12 foto’s te selecteren die kans maken op de twee mooie prijzen. Zoals jullie al eerder konden lezen mag de winnaar van de poll een fotoboek maken bij Pixum, daarnaast kies ik zelf ook een winnaar die de prachtige Cotton Candies cameraketting toegestuurd krijgt. Nu aan jullie de taak om te stemmen tot er zondag 7 oktober om 20.00 uur een winnaar bekend is! Je mag maar 1x stemmen, mocht ik zien dat er niet eerlijk gestemd wordt dan zal deze inzending gediskwalificeerd worden. Succes!!

Anouk “Deze foto straalt zomer uit door de prachtige bloemen boven dit binnenplaatsje in Frankrijk waarbij de zon een prachtig effect veroorzaakt door de schaduw van de bloemen. Dit hele dorp was versierd met bloemen wat mij een geweldig zomergevoel gaf.”

Chantal “Deze foto geeft echt mijn gevoel bij de zomer van 2012 weer. Lekker varen met onze boot en iedereen meenemen die het leuk vindt. Vooral om iedereen te leren waterskieen, wakeboarden en banaan varen is enorm lachen.”

Danny “Ik heb deze foto gemaakt op onze huwelijksreis in Thailand in augustus 2012.”

Frank “Tijdens mijn fietstocht door Oost-Europa, waarvan een groot stuk langs de rivier de Donau, werd het al snel duidelijk..Vooral mannen zijn hier op. langs en in de rivier te vinden. Dit is een typisch beeld van een man in Novi Sad (Servie) die een laatste beetje zomerse zon pakt op een half bankje.”

Jamie “Het strand, de blik van het model,zomerse kleding, de zee en de sfeervolle zonsondergang. Ik zeg heerlijk zomers!!”

Jessi “Als ik aan het woord zomer denk, zie ik meteen dit prachtige tafereel voor me. 20 jaar Disneyland Parijs met een wondermooi lichtspektakel aan het eind van de dag. Een zwoele zomeravond met een romantisch kasteel en veel vuurwerk. Dit was het hoogtepunt van mijn zomer.”

Joanan “De opkomende zon in het Drents-Friese wold”

Juno “Ik heb deze gemaakt op een warme dag, toen mijn zus verkoeling zocht door waterballonnen boven haar hoofd kapot te knijpen. Dat leverde deze mooie foto op. Verkoeling, plezier,… Ja, voor mij straalt deze foto 100% zomer uit!”

Lisanne “Voor mij staat de zomer(vakantie) gelijk aan reizen, veel doen en zien, en vooral lekker fotograferen. Deze foto straalt mijn zomergevoel goed uit!”

Lisette “Dit jaar ben ik naar de kust van Bretagne, Frankrijk geweest. Deze foto is tijdens de zonsondergang op het strand gemaakt. Wanneer ik op het strand ben dat vrijwel leeg is, het stil is en de zon werpt haar stralen zo over het drooggevallen strand dan voel ik me zo gelukkig even niet denk aan stage, school, enz. …voor mij is dat het echte zomergevoel.”

Marjolein “Deze foto is genomen in Toscane waar het zo warm was dat het heerlijke italiaanse ijs wegsmolt voor je het op kon eten. Mijn dochter genoot er zichtbaar van.”

Willemijn “Op zomervakantie in Spanje met mijn 2 zussen. Dit is mijn favoriete foto van ons omdat we lekker gek zijn maar ze zijn ook super lief voor me!”

Van wie is je favoriete inzending?

 • Jamie (34%, 255 Votes)
 • Willemijn (15%, 115 Votes)
 • Juno (14%, 108 Votes)
 • Marjolein (8%, 57 Votes)
 • Joanan (7%, 53 Votes)
 • Anouk (6%, 42 Votes)
 • Chantal (5%, 39 Votes)
 • Danny (4%, 31 Votes)
 • Jessi (4%, 27 Votes)
 • Frank (1%, 11 Votes)
 • Lisanne (1%, 7 Votes)
 • Lisette (1%, 7 Votes)

Total Voters: 752

Loading ... Loading ...

48 reacties op “stem op de fotowedstrijd #4 poll

 1. yesyesyes! mijne staat er bij! ik vind het al superleuk dat hij is geselecteerd, hopen dat mensen stemmen 🙂

 2. Ik twijfel aan de echtheid van de foto van Jamie eerlijk gezegd.. De vrouw op de foto lijkt net een model…

  Daarom heb ik op Jessi gestemd, prachtige foto!

  1. Jamie’s foto is honderd procent echt. Ze heeft inmiddels al zo’n succes dat ze met modellen mag en kan werken.
   Dit moest ik echt even zeggen, haha!

   1. Ik heb ze gelezen, snap de reacties ook wel. De belichting is mooi maar het model straalt niet echt zomer uit! Wel ontzettend knap dat Jamie dit tot nu toe bereikt heeft!

 3. Jippie, mijn foto staat erbij! Ik hoop dat er veel mensen gaan stemmen! Iedereen krijgt hier toch een heerlijk zomers gevoel bij 😉
  Ik vind de andere foto’s ook super mooi!

 4. Leuk dat mijn foto geselecteerd is! 🙂 ik voel er alleen niet zoveel voor om hem te gaan promoten / om stemmen te gaan smeken, haha. Maar succes iedereen!

 5. Wat een prachtige foto’s heb je geselecteerd!
  Ook ik heb mijn stem inmiddels uitgebracht.
  toi, toi, toi voor de mensen waarvan de foto erbij zit.

 6. Wow… hallo, hoe kunnen we hier nu tussen kiezen? 😛 Wat een onwijs mooie foto’s allemaal! Wat mij betreft zouden het allemaal winnende foto’s kunnen zijn!

  Dus, bij deze vast even een complimentje voor de fotografen van deze mooie foto’s 🙂 Ik krijg van elke foto een blij gevoel 😀

 7. De foto van Frank doet me aan mijn opa denken. Het lijkt net alsof hij op het water drijft. Dat deed mijn opa altijd, hij dreef op het water, gewoon op zn rug, zo riviertje af. Geweldig!

 8. Ik heb gestemd op de foto van Joanan. Prachtige foto. Daar uit de buurt kom ik vandaan en ooh, ik krijg gewoon weer helemaal de kriebels als ik denk aan de natuur daar. Heel mooi vastgelegd! Ik hoop dat je wint!

 9. Ik vind die van Jamie niet eens zo heel bijzonder, ik vind het te geposeerd..

  Die van Willemijn is wat spontaner dus ik heb daarop gestemd!
  Was wel moeilijk kiezen, zitten erg mooie bij!

  1. Mee eens, het model is geposeerd, terwijl het model op de foto van Marjolein per toeval zo leuk op de foto werd gezet

   1. Ja inderdaad, alleen daar vind ik de foto weer niet zo mooi genomen.
    Ik vind de foto van Jamie wel mooi, alleen niet de beste.
    Ik hou zelf gewoon van spontane foto’s en daarom vind ik die van Juno en Willemijn het beste.
    Er zitten veel mooie tussen!

   2. Leuk om zo’n positieve reactie op mijn foto te lezen! Het is inderdaad een toevallig een leuk plaatje geworden, mn dochter was zo druk van haar ijsje aan het genieten dat ik snel even de camera kon pakken en een plaatje kon schieten.

 10. Aangezien het een fotowedstrijd is en het nog altijd om de beste foto gaat, heb ik op die van Jamie gestemd. Deze heeft de mooie compositie, is scherp, mooie lichtval en hij straalt op een unieke manier ‘zomer’ uit. Die van Willemijn vind ik ook erg leuk moet ik zeggen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *