Herinnering: Fotowedstrijd #7 – Licht

FF_fotowedstrijd_07_thema_licht
En… heb jij je foto al ingezonden voor de zevende editie van de Fotografille fotowedstrijd? Nee? Dan heb je vanaf nu nog precies één week de tijd! De afgelopen 3 weken heb ik een immense hoeveelheid inzendingen in mijn mailbox aangetroffen waar ik heel vrolijk van werd. Dat kan natuurlijk ook niet anders met zulke mooie prijzen van Canon. Lees verder om een overzicht van alle 524 inzendingen tot nu toe te zien en nog even de mooie prijzen te aanschouwen.

Informatie
Thema: Licht
Deadline inzenden: zaterdag 18 januari 2014 (tot 20.00 uur)
Stemmen: 19 t/m 26 januari 2014 (tot 20.00 uur)
Prijzen:
♥ Juryprijs: Canon EOS 100d spiegelreflex camera met EF-S 18-55 mm IS STM objectief
♥ Publieksprijs: Canon PIXMA MG6450 All-in-One printer in wit
Insturen: Je vind het inzendformulier HIER.

Prijzen
Juryprijs: De mooiste, origineelste of misschien wel spectaculairste foto wint de Canon EOS 100d spiegelreflexcamera met EF-S 18-55 mm IS STM lens (t.w.v. €699,00), beschikbaar gesteld door Canon. Deze digitale spiegelreflex heeft een 18 megapixel sensor, een touchscreen scherm en kan naast foto’s ook HD filmpjes maken. Een kleine maar krachtige camera die ook nog eens erg gebruiksvriendelijk is. Kijk hier voor meer informatie over de EOS 100d!

FF_fotowedstrijd_07_juryprijs_canon_100d

Publieksprijs: Naast de juryprijs wordt er ook een publieksprijs uitgereikt. De publieksprijs is voor de winnaar van de poll. Deze finalist ontvangt de Canon PIXMA MG6450 All-in-One printer in de kleur wit (t.w.v. €129,00), beschikbaar gesteld door Canon. Deze All-in-One printer kan printen, scannen en kopiëren. Hij heeft Wi-Fi zodat je rechtstreeks kunt printen vanaf o.a. je smartphone en hij is stijlvol, compact en eenvoudig te bedienen. En natuurlijk maakt hij prints van goede kwaliteit! Hier vind je meer informatie over deze mooie printer!

FF_fotowedstrijd_07_publieksprijs_canon_printer

Inzendingen tot nu toe!
Klik op deze afbeeldingen om ze te vergroten. Als je een inzending hebt verzonden moet hij hier tussen staan, anders heb ik hem niet ontvangen. De eerste afbeelding bevat alle foto’s van lezers met de voornamen A t/m J, de tweede foto K t/m Y.

FF_fotowedstrijd_07_herinnering_AJ_thumb
FF_fotowedstrijd_07_herinnering_KZ_thumb

14 reacties op “Herinnering: Fotowedstrijd #7 – Licht

  1. Nu ik zo veel foto’s zie, zie ik de kans om te winnen verkleinen 🙂 toch leuk om eens mee te doen! veel geluk aan iedereen! ik zie heel mooie foto’s er tussen!

  2. ik had mijn foto gisteren ingestuurd maar hij staat er niet bij. ik heb de foto nu nog een keertje ingestuurd. is dat erg?

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *