Herinnering: Fotowedstrijd #6 – Zwart-Wit

FF_fotowedstrijd_06_zwart-wit

Twee weken geleden ging alweer de zesde fotowedstrijd van start. Inmiddels tref ik de ene na de andere mooie inzending aan in mijn mailbox en blijf ik versteld staan van het aantal mensen dat de moeite neemt om een foto in te zenden. De teller staat momenteel op 147 inzendingen, maar daar kan nog veel meer bij! Heb jij je foto al ingezonden? Kijk dan naar een kleine compilatie van alle inzendingen en wie weet zie je jouw foto voorbij komen!

Iedere keer als ik mijn mailbox open lijkt er wel weer een nieuwe inzending binnen te komen. Honderd-zeven-en-veertig, dat is precies gelijk aan het totale aantal inzendingen van wedstrijd nummer 5. En nu zijn we pas op de helft! Ik ben dus heel benieuwd waar we uit gaan komen en het zal ook heel moeilijk worden om een keuze te maken. Hieronder zie je mijn mapje met alle 147 inzendingen tot vrijdagavond. Klik op de afbeelding om te vergroten, als het goed is zie je ook jouw inzending (als je een foto hebt ingezonden natuurlijk) in de afbeelding staan!

FF_fotowedstrijd_06_zwart-wit_tussenstand

Doe mee!
Heb je nog niet meegedaan? Grijp dan deze kans en doe mee. Schaam je nergens voor en waag een gokje, want als je nooit iets probeert dan weet je ook zeker dat het je nooit gaat lukken. Precies weten hoe je mee kan doen? Klik dan bovenaan op het tabblad Fotowedstrijd.

Als je meedoet maak je kans op hele mooie prijzen!
Publieksprijs: De publieksprijs is voor de winnaar van de poll. Deze finalist mag een foto op canvas van 60×80 cm maken (t.w.v. €53,00), beschikbaar gesteld door Canvas Company.

FF_canvascompany_nieuw_01

Juryprijzen: Naast de publieksprijs worden er ook een 1e en 2e juryprijs uitgereikt. Beide winnaars krijgen een foto op hout beschikbaar gesteld door Foto op Hout. De eerste prijs mag een foto op vurenhout van 40×60 cm. bestellen (t.w.v. €64,95) en de tweede prijs mag een foto op vurenhout van 30×40 cm maken (t.w.v. €49,95).

FF_fotoophout

3 reacties op “Herinnering: Fotowedstrijd #6 – Zwart-Wit

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *