Fotowedstrijd #11 | De eerste 100 inzendingen!

De vakantie is nog niet eens begonnen en we zijn al ruim over de 100 inzendingen voor de elfde editie van de Fotografille Fotowedstrijd heen. Jeej! Een mooie start als je het mij vraagt, maar gelukkig heb je nog even de tijd om een keuze te maken en in te zenden.

Een kleine maand geleden ging de nieuwe fotowedstrijd met het thema ‘Vakantie’ van start. En omdat hij midden in de zomer loopt besloot ik hem dit keer extra lang te laten duren zodat jullie de tijd hebben om mooie foto’s te maken in je vakantie én deze in te zenden. Gelukkig is er al volop bedrijvigheid op de pagina en zijn er al meer dan 100 prachtige inzendingen binnen. Heel tof om te zien, daar word ik blij van! Hieronder nog een keer de informatie, deze vind je ook terug op de website van de fotowedstrijd!

Thema
Het thema van deze editie is ‘Vakantie’. Dat leek me wel gepast omdat de wedstrijd midden in de zomer plaatsvindt. Vakantie is heel breed. Van verre reizen tot een boek lezen op je balkon en van een dagje dierentuin of pretpark tot BBQ’en met vrienden. En omdat vakantie meestal ook wil zeggen dat je het iets rustiger aan doet en misschien zelfs een tijdje de online wereld links laat liggen, loopt de fotowedstrijd maar liefst drie hele maanden door. Maak je dus vooral niet druk maar neem de tijd om jouw inzending zorgvuldig te selecteren.

Informatie
Thema: Vakantie
Deadline Inzenden: zaterdag 2 september 2017 (tot 20.00 uur)
Stemmen: 3 t/m 10 september 2017 (tot 20.00 uur)
Prijzen: Bekijk de mooie prijzen HIER!
Insturen: Via de pagina ‘Foto inzenden

Hiep, hiep, hoera, Nikon is 100 jaar!


En nu de eerste 100 inzendingen binnen zijn leek het me leuk om een linkje te leggen met de hoofdsponsor van de fotowedstrijd, namelijk Nikon. Nikon bestaat namelijk dit jaar 100 jaar! Wie jarig is trakteert, dus ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan is er 100 dagen lang een cashback actie. T/m 22 augustus 2017 kun je je slag slaan met mooie kortingen op een grote diversiteit van producten. En extra leuk is dat je bij aankoop van een van de actieproducten ook nog een cadeautje krijgt. Bijvoorbeeld een leren camerariem, mini statiefje of een thermosmok in de vorm van een lens. Bekijk alle acties op de website nikonactie.nl/100years.

Daarnaast zijn er ook verschillende jubileum modellen uitgebracht van de diverse Nikon producten. Van camera’s en objectieven tot swarovski een beeldje van een Nikon camera! Een leuke manier om zo je 100e verjaardag te vieren! Wil je alle jubileum-producten zien? Neem dan een kijkje op de I AM 100-pagina van Nikon.

Heb jij al meegedaan aan de fotowedstrijd? Of wacht je nog op je vakantie om de perfecte inzending te maken? Laat het me weten!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *