Aankondiging fotowedstrijd #11

Afgelopen tijd kreeg ik regelmatig de vraag of er binnenkort weer een nieuwe fotowedstrijd zou komen. En dat is zeker zo! Volgende week zaterdag, 10 juni 2017, start de nieuwe fotowedstrijd waar je weer kans maakt op een hoop mooie prijzen! In dit artikel ga ik alvast wat informatie geven, dus lees snel verder!

Vorige editie van de Fotografille Fotowedstrijd was de eerste wedstrijd op het speciale fotowedstrijd-onderdeel van mijn website: fotografille.nl/wedstrijden. Een super geslaagde wedstrijd met meer dan 650 inzendingen en bijna 8.200 stemmen op de inzendingen! Deze nieuwe fotowedstrijd zal op dezelfde manier gehouden worden. Hieronder nog wat feiten op een rijtje:
♥ Inzenden gaat makkelijk via een formulier.
♥ Je foto zal binnen 24 uur (na een controle van mij) zichtbaar zijn in een gallery op de website waar je een eigen pagina krijgt. Zo kun je alle inzendingen zien!
♥ Zodra de inzenddatum is verstreken begint de stemronde. Op alle foto’s kan een stem worden uitgebracht, iedereen maakt dus kans op de publieksprijzen.
♥ Iedere pagina krijgt social media buttons waardoor je je eigen inzending of die van jouw favoriet meteen kunt delen.
♥ Om de juryprijs te winnen maakt het aantal stemmen helemaal niets uit.
♥ In de zijbalk zal de top 5 van foto’s met de meeste stemmen zichtbaar zijn.

Wedstrijd info


Zoals ik in de intro al aangaf start de nieuwe editie van de Fotografille fotowedstrijd op zaterdag 10 juni 2017, over een kleine week dus! Welke mooie prijzen je kunt winnen, wat het thema is en hoe de wedstrijd precies in elkaar steekt lees je dan! Maar zorg ervoor dat de batterij van je camera opgeladen is zodat je meteen aan de slag kunt.

Ik heb er zin in, jij hopelijk ook!

12 reacties op “Aankondiging fotowedstrijd #11

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *