fotowedstrijd

Net als vorige wedstrijd wordt ook deze elfde editie gehouden op de speciaal ontwikkelde wedstrijd ‘website’ als onderdeel van Fotografille. Deze vind je door bovenaan op ‘Fotowedstrijd’ of ‘Huidige Fotowedstrijd’ te klikken. Je kunt hier meteen je foto inzenden en lekker rondneuzen en de andere inzendingen bekijken. De updates zullen gewoon op mijn blog komen, dus je mist nooit iets!

Informatie

Thema: Vakantie
Deadline Inzenden: zaterdag 2 september 2017 (tot 20.00 uur)
Stemmen: 3 t/m 10 september 2017 (tot 20.00 uur)
Prijzen: Zie het kopje verderop op deze pagina
Insturen: Via de pagina ‘Foto inzenden

Thema

Het thema van deze editie is ‘Vakantie’. Dat leek me wel gepast omdat de wedstrijd midden in de zomer plaatsvindt. Vakantie is heel breed. Van verre reizen tot een boek lezen op je balkon en van een dagje dierentuin of pretpark tot BBQ’en met vrienden. En omdat vakantie meestal ook wil zeggen dat je het iets rustiger aan doet en misschien zelfs een tijdje de online wereld links laat liggen, loopt de fotowedstrijd maar liefst drie hele maanden door. Maak je dus vooral niet druk maar neem de tijd om jouw inzending zorgvuldig te selecteren.

Spelregels

♥ Alleen foto’s met een duidelijke link naar het thema mogen deelnemen. Om ervoor te zorgen dat er geen ongepaste inzendingen op deze pagina komen te staan zijn foto’s pas zichtbaar na goedkeuring van mij. Dit zal maximaal 24 uur duren.
♥ Er mag maar 1 foto per persoon ingezonden worden.
♥ De foto moeten zelf gemaakt zijn.
♥ Gebruik van Photoshop (of andere beeldbewerking programma’s) om je foto te retoucheren mag, fotomanipulaties worden niet geaccepteerd.
♥ In de periode van 3 t/m 10 september (tot 20.00 uur!) kan er gestemd worden op alle inzendingen. Deze mensen maken kans op de publieksprijzen. Je mag maximaal 1x stemmen per persoon.
♥ De winnende foto’s van de juryprijzen worden gekozen door Fotografille en de sponsoren.
♥ Over de winnende foto’s kan niet worden gecorrespondeerd.
♥ Als je in België woont mag je natuurlijk gewoon deelnemen!
♥ Als je en foto instuurt ga je ermee akkoord dat je een aantal keer een mail over deze fotowedstrijd zult ontvangen. In deze e-mails staat informatie over de inzending en de stemronde.

Juryprijzen

1e prijs (jury): Nikon D3400 Kit AF-P 18-55 mm VR
De hoofdprijs van deze elfde editie van de Fotografille Fotowedstrijd is de Nikon D3400 spiegelreflexcamera t.w.v. € 469,-! Een topcamera voor beginnende fotografen met alles erop en eraan. Met deze kit kun je meteen aan de slag, deel je je foto’s met je vrienden (direct delen via Snapbridge), gebruik je creativiteit met verschillende speciale effecten én film in full HD. Een hele mooie prijs die je kan helpen om nog meer uit je foto’s te halen. Meer informatie over deze camera vind je op nikon.nl.

2e prijs (jury): 2x Nikon quickstart fotoworkshops
Kun je nog wel wat extra fotografie-kennis gebruiken? Dan is deze prijs echt iets voor jou! Je gaat namelijk een dagdeel een fotografie-workshop volgen. De Nikon quickstart workshops zijn voor iedereen die de basisvaardigheden van het fotograferen onder de knie wil krijgen. Je leert hoe je instellingen als diafragma, sluitertijd en ISO gevoeligheid kunt gebruiken om betere foto’s te maken. De workshops worden gegeven op leuke locaties door heel het land (vaak in een dierentuin!) dus er is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Meer informatie over deze workshops vind je op nikonschool.nl.

Publieksprijzen

3e prijs (publieksprijs): Joby statieven pakket!
Fotograferen met je smartphone wordt steeds beter én makkelijker. De kwaliteit gaat jaar na jaar vooruit en omdat je je telefoon (bijna) altijd bij je hebt hoef je geen moment te missen. Ideaal dus om hier kleine lichtgewicht statieven voor te hebben. Dan kun je zelfs in situaties met weinig licht óf wanneer je bijvoorbeeld een lange sluitertijd wilt gebruiken gewoon voor je smartphone kiezen. De Joby GripTight ONE GorillaPod Magnetic heeft zoals de naam al aangeeft magnetische voetjes waardoor hij blijft ‘plakken’ op ondergronden van metaal. De pootjes kun je buigen waardoor ieder perspectief haalbaar is én je het statief kunt bevestigen aan alles wat je tegenkomt. Niet fotograferen maar filmen? In dit pakket zit de video mount waarmee je makkelijk je smartphone ombouwt tot vlogcamera om mee te filmen. Als laatste vind je het Joby Micro Tripod Ministatief in dit pakket waar ik onwijs enthousiast van ben. Ik neem hem iedere vakantie mee, lees hier mijn review. Dit pakket wordt aangeboden door Degreef & Partner.

4e prijs (publieksprijs): IXXI cadeaubon t.w.v. euro 75,-
Je hebt vast weleens van IXXI gehoord. IXXI tovert jouw hele wereld om in te gekke wanddecoratie. Een leuke, innovatieve manier om je mooiste foto’s en momenten te blijven herinneren. Koppel de vierkante kaarten gemakkelijk aan elkaar en creëer binnen no-time een échte eyecatcher voor aan de muur! De mogelijkheden zijn eindeloos. Als je deze prijs wint kun je je eigen IXXI samenstellen precies zoals jij hem wilt. Meer informatie over dit product vind je op ixxiyourworld.com

5e prijs (publieksprijs): A4 hardcover fotoboek via Fotofabriek.nl
Als je vakantie erop zit dan blijf je over met een hele hoop mooie digitale herinneringen. Vergeet deze niet te verwerken in een fotoboek om ze zo voor altijd tastbaar te hebben! Een fotoboek kun je makkelijk meenemen om aan anderen te laten zien, blader je af en toe zelf door om herinneringen op te halen en zorgt ervoor dat je foto’s niet wegstoffen op de hardeschijf van je computer. Je maakt makkelijk en snel een fotoboek met de selectie van jouw mooiste vakantieherinneringen via Fotofabriek. Win je deze prijs? Dan kun je meteen aan de slag met een A4 hardcover fotoalbum! Lees er alles over op Fotofabriek.nl.

——————————————————–
Wil je weten hoe de vorige wedstrijden eruit zagen?
Bekijk hieronder dan de inzendingen en de uiteindelijke winnaars!

Winnaars – fotowedstrijd #9 Dieren
Finalisten en Poll – fotowedstrijd #9 Dieren

Winnaars – fotowedstrijd #8 Op Reis
Finalisten en Poll – fotowedstrijd #8 Op Reis

Winnaars – fotowedstrijd #7 Licht
Finalisten en Poll – fotowedstrijd #7 Licht

Winnaars – fotowedstrijd #6 Zwart-wit
Finalisten en Poll – fotowedstrijd #6 Zwart-wit

Winnaars – fotowedstrijd #5 Uitzicht
Finalisten en Poll – fotowedstrijd #5 Uitzicht

Winnaars – fotowedstrijd #4 Zomer 2012
Finalisten en Poll – fotowedstrijd #4 Zomer 2012

Winnaars – fotowedstrijd #3 Kleur
Finalisten en Poll – fotowedstrijd #3 Kleur

Winnaars – fotowedstrijd #2 Contrast
Finalisten en Poll – fotowedstrijd #2 Contrast

Winnaars – fotowedstrijd #1 Vrouwelijk
Finalisten en Poll – fotowedstrijd #1 Vrouwelijk