Influencers met eigen fotografie producten

Er zijn veel producten te koop om je te helpen je fotografie te verbeteren. Maar hoe leuk is het als je geholpen kunt worden door een blogger, youtuber of andere influencer waar je tegenop kijkt? Er zijn inmiddels al best wat producten in omloop die hier voor kunnen zorgen. In dit artikel deel ik er een aantal!

Thedit Guide

Roos-Anne van Moderosa heeft er sinds kort een nieuwe website bij, namelijk www.theditguide.com. Via Thedit Guide kun je drie verschillende handleidingen kopen waarmee je je foto’s een bepaalde stijl kunt geven: Darker Days, Bright Light & Colourful Contrast. Het is dus geen app en het zijn ook geen filters, het is echt een ‘guide’ waarmee je tips en tricks krijgt voor een uitgebalanceerde Instagram feed.

In de guide maakt Roos-Anne gebruik van verschillende apps en omschrijft ze de filters en andere settings die je kunt gebruiken om je foto’s een bepaalde stijl te geven. Volgens de website geeft de ‘guide’ niet alleen tips voor het bewerken van je foto’s maar krijg je ook fotografie- en outfit tips. Ik heb de guides zelf nog niet getest, maar ben er wel benieuwd naar. Misschien dat ik er over een tijdje dus eentje aanschaf om eens te kijken. Ze kosten euro 12.95,- per stuk en zijn te koop via www.theditguide.com

Imagine. Shoot. Create.

Waarschijnlijk heb je afgelopen tijd wel eens wat voorbij zien komen van Annegien Schilling. De 17-jarige fotografe uit Utrecht plaatst al jaren creatieve zelfportretten op haar Instagram-account en won vorig jaar nog de ‘7Days Jongere van het Jaar 2016’ award. En sinds kort heeft ze een boek uitgebracht!

In Imagine. Shoot. Create. legt Annegien uit hoe ze verschillende van haar zelfportretten maakt. En niet alleen het uitwerken, maar het hele proces van concept tot techniek. Door het boek krijg je inspiratie om zelf aan de slag te gaan! Het boek kost euro 20,-, heeft ruim 150 pagina’s en is onder andere te koop bij bol.com!

Lightroom & Photoshop Presets

Ik volg al een tijdje het Instagram account van Hannah en Nick (Saltinourhair). Een Nederlands koppel dat prachtige reizen én foto’s maakt en die net als bovenstaande twee meiden graag hun tips met je delen. Hiervoor hebben ze een set van 9 Lightroom en Photoshop presets samengesteld waarmee je je foto’s een bepaalde sfeer kunt geven. Super simpel met één druk op de knop, dat klinkt niet verkeerd!

Op de website saltinourhair.com zie je verschillende voorbeelden van het effect van de filters en kun je het filmpje bekijken waarin de instructies staan. Het totale pakket kost omgerekend ongeveer Euro 30.91,- (dollar = 36.29,-) en kan meteen via de website gekocht worden.

Ken jij nog meer leuke fotografie producten van Nederlandse bloggers, vloggers, Instagrammers, Youtubers of andere influencers? Laat het me vooral weten want ik ben er erg nieuwsgierig naar!

Reactie op “Influencers met eigen fotografie producten

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *