Waar ik zoal mee bezig ben #4

Waarschijnlijk merk je wel dat het de laatste tijd iets rustiger is op mijn blog. Dit heeft verschillende redenen, maar vooral ook omdat ik het druk heb met vanalles! Daarom wil ik daar vandaag wat meer uitleg over geven.

♥ Afgelopen zaterdag is de elfde editie van de Fotografille Fotowedstrijd online gegaan! Mocht je dat gemist hebben, dan kun je het artikel HIER nog even checken. Het thema is ‘Vakantie’ en je hebt t/m 2 september om je foto in te sturen. Het regelen van zo’n wedstrijd kost altijd best veel tijd, maar het is zo leuk om te zien dat jullie lekker actief deelnemen. Ik ben heel benieuwd wat voor moois er allemaal nog meer binnen gaat komen.

♥ Over anderhalve week ga ik lekker een weekendje met vriendinnen naar de kust. Even uitwaaien, nergens aan denken en lol maken. Ik hoop dat het weer nog gaat veranderen want nu ziet het er niet zo goed uit, maar dat komt vast goed. Ik leg mijn bikini, zonnebril, strandlaken en zonnebrand alvast klaar. Laat die zomer maar komen!

♥ Heb jij ook weleens het gevoel dat je ‘vast’ zit? Dat je leven iedere dag hetzelfde is en je niet echt verder komt? Daar heb ik momenteel last van. Eén van de dingen die ik wil doen om hieruit los te komen is het volgen van een opleiding/cursus. Ik ben dus druk op zoek naar een interessante en leerzame opleiding richting online marketing die ik vanaf september kan gaan volgen. Niet iets van 2 of 3 dagen, maar echt iets waar ik mee vooruit kan en dieper in ga op dit vakgebied. Heb jij weleens een deeltijd-opleiding gedaan? Ik krijg graag tips want ik zie door de bomen het bos niet meer!

♥ Vorige maand fotografeerde ik een musical in het theater in Tilburg. Dat deed ik twee avonden, en daaruit selecteerde ik ruim 300 foto’s. Dat kost even wat tijd om te bewerken! Inmiddels is dat gedaan en heb ik alles doorgezet, hopelijk is iedereen die erbij betrokken was blij met de beelden. Daar doe je het tenslotte voor!

♥ Een vriendin van mij gaat in september trouwen en ik (ben samen met een vriend van haar verloofde) ceremoniemeester. Super leuk natuurlijk als je daarvoor wordt gevraagd! En hoewel het nog even duurt, ben ik in mijn hoofd toch al druk bezig met dingen als de decoratie van de feestlocatie, het kiezen van de perfecte jurk etc. etc.

♥ En last but not least, ik ben de laatste tijd ook druk met sociale dingen. En dat is natuurlijk alleen maar goed, want je kunt je tijd nooit beter besteden dan wanneer je hem doorbrengt met leuke mensen. Etentjes, avonden op het terras, plannen maken voor een vakantie, dagjes weg… Van mij mogen er nog veel meer van zulke dagen volgen. Het is misschien niet zo goed voor mijn blog, maar er zijn ergere dingen in het leven ;).

Waar ben jij zoal druk mee?

3 reacties op “Waar ik zoal mee bezig ben #4

  1. ik doe bijna altijd teveel (?) dingen tegelijk. Momenteel werk ik aan een nieuwe website, een nieuw graphic novel, leer ik een nieuwe taal want we verhuisden een tijdje geleden naar Zweden en moeten we dus ook een nieuw sociaal leven op bouwen. Ik zou willen dat een dag 5x zo lang duurde 🙂

  2. Wat leuk dat je weer een cursus/opleiding gaat doen. Ik denk dat het ook altijd belangrijk is jezelf te blijven ontwikkelen op verschillende vlakken. Ik ben momenteel bezig met een vaste baan vinden en elke dag met mijn blog/instagram bezig om dit te blijven verbeteren. Je kunt nooit genoeg leren! X

  3. Heerlijk om naar het strand te gaan in je vrije tijd, je kan hier natuurlijk ook schitterende foto’s maken 😀 Heel veel succes met je opleiding!!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *