Picturing Life | September 2017

Als ik terugdenk aan afgelopen maand besef ik me pas hoe hectisch het is geweest en hoeveel dingen ik heb gedaan. Ook veel dingen waar ik niet eens foto’s van heb. Gelukkig waren het vooral leuke dingen, dus dat maakt het minder erg. Kijk je mee naar mijn maand in foto’s? Volg me ook op Instagram via @fotografille om mijn leven een beetje te volgen :).


1. Op vrijdag 1 september ging ik op uitnodiging van Canon naar het Circuit van Zandvoort voor een dag fotograferen op de Historic Grand Prix. Hoewel ik niets met auto’s heb was het onwijs leuk en raakte ik heel enthousiast. Ik schreef er een lange blogpost over met veel foto’s, dus check die nog even als je hem nog niet hebt gezien!  2. Actiefoto terwijl ik in de ‘Tarzanbocht’ aan het fotograferen was. 3. Na het event liep ik via een kleine omweg terug naar het station, zo kon ik namelijk nog even het strand zien. Het was prachtig weer en ik voelde me blij, wat een leuke dag. 4. Het strand is echt mijn favoriete deel van de natuur, zo mooi!


1. t/m 4. In de eerste volle week van september sloeg de trouw-stress toe, en ik was ‘maar’ ceremoniemeester. Op mijn werk werd ik al lachend ‘bridezilla’ genoemd en in mijn vrije uurtjes was ik bezig met het maken van kaartjes, een fotoframe en een gigantisch doek met print. De dag voor de bruiloft moesten de locaties aangekleed worden dus dat was ook nog een behoorlijke taak. Maar uiteindelijk zag alles er super mooi uit en kon het feest beginnen.


1. ‘s Ochtends vroeg ging ik al naar het ouderlijk huis van de bruid, daar werd eerst mijn haar gedaan. Op deze foto zie je mijn haar nadat het gekruld was, zo mooi! Ik zou willen dat ik dat zelf ook zou kunnen.  2. Het eindresultaat van mijn haar (zie de achterkant als reflectie in de spiegel). Losjes opgestoken! 3. Alle details waren zo mooi, van de bloemen tot de rozenblaadjes, precies zoals we het in gedachten hadden tijdens het regelen van alles. 4. ‘s Avonds tijdens het diner zat mijn taak er voor het grootste deel op en verheugde ik me op het feest!


1. ‘The Day After’ ging ik ‘s ochtends mee helpen met het opruimen van alles. Toen ik aankwam was een groot gedeelte al gedaan dus dat was fijn. ‘s Middags en ‘s avonds heb ik compleet gesloopt op de bank gelegen met een boek en series. Ook wel eens fijn, zeker onder een dekentje. 2. Met mijn werk ging ik naar een Partner borrel op KLM Open. 3. Ik kocht nieuwe kussens voor op de bank en nieuwe salontafeltjes. Helemaal blij mee! 4. Mooie bloemen bij mijn ouders in de vijver.


1. Op 23 en 24 september ging ik een weekend lang Brabant ontdekken op uitnodiging van VisitBrabant. Ik begon in Breda tijdens Graphic Matters en ging vervolgens door naar de Biesbosch. De muurschildering op deze foto is een onderdeel van ‘Blind Walls Gallery’, zeker de moeite waard. Check het artikel dat ik hier over schreef.  2. Ons tentje stond al klaar, wat een uitzicht! 3. Met een vlot door de Biesbosch, super bijzonder en leuk! Hier vertel ik later nog meer over. 4. Na de BBQ ‘s avonds bleef ik samen met vriendinnetje Yvonne, Eelco en Marloes zo dicht mogelijk bij de vuurkorf zitten zodat we het niet ijskoud zouden krijgen. We dronken wijntjes en kletste nog een paar uur tot het tijd was om terug te gaan naar onze tenten. Was super gezellig!


1. De wekker ging weer om 5.45 uur. Het was ijskoud, nat en pikkedonker maar drie kwartier later moesten we weer in de auto zitten richting het Biesbosch Museum. Vanaf daar vertrok namelijk de boot. Ik friste me snel wat op, deed zo veel mogelijk kledingstukken aan en pakte al mijn spullen weer in omdat we niet meer terug bij de tent zouden komen. Na een welkom kopje warme thee gingen we de boot op, de zonsopkomst tegemoet.  2. Gelukkig konden de ramen helemaal open, dus ruimte genoeg om te fotograferen! 3. Het was misting, zonnig en gewoon onwijs mooi. Eigenlijk niet te beschrijven, maar je krijgt komende tijd een goed beeld op mijn Instagram en in het artikel dat nog gaat komen. 4. Na een heerlijk ontbijtje kregen we nog een rondleiding door het museum, heel mooi opgezet en interessant!

September was een bijzondere maand met veel leuke en mooie dagen. Ik heb nog veel meer gedaan (etentjes, bioscoop, etc.) maar daar heb ik allemaal geen foto’s van gemaakt dus dat kan ik ook niet delen helaas, maar ik denk dat jullie hier ook een goede indruk krijgen. Fijne dag en laat een reactie achter bij de comments. Vind ik leuk!

Reactie op “Picturing Life | September 2017

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *