Picturing Life | Oktober 2017

Ik keek al een tijdje uit naar oktober, het was namelijk de maand waarin ik ging beginnen met mijn nieuwe studie maar ook een paar dagen op vakantie zou gaan. Daarnaast deed ik nog veel meer leuke dingen, dus kijk lekker mee naar de foto’s! Blijf me ook volg en op Instagram voor foto’s en leuke stories over mijn bezigheden (@fotografille).


1. Sinds deze maand volg ik de opleiding Digital & Online Marketing aan de Beeckestijn Business School in Leusden. Iets wat ik al langer wilde doen, maar nu heb ik eindelijk de stap genomen! Iedere donderdag heb ik 2 college’s van super inspirerende docenten uit het bedrijfsleven en uiteindelijk schrijf ik een online marketingplan als ‘eindexamen’.  2. Eén van de meest interessante colleges tot nu toe ging over Social  Media en werd gegeven door niemand minder dan Patrick Petersen 3. Ik fotografeerde een Cake Smash met het dochtertje van vrienden. Super leuk en leerzaam want het was de eerste keer dat ik zoiets deed. Mijn tips bekijken? Die vind je in het artikel dat ik hierover schreef4. Van Nikon ontving ik ter eren van hun 100 jarige bestaan een camera van chocolade. Yum!! Helaas ging dit niet helemaal goed met de post, maar de voorzijde was grotendeels nog intact.


1. Als je een dag met je ouders en broertje naar ZOO Antwerpen gaat dan is dat een mooi moment om ook even het prachtige Centraal Station van Antwerpen in te lopen om te bekijken. Kijk nou hoe mooi! 2. Selfie met papa in het restaurant 🙂 3. Natuurlijk nam ik mijn camera mee en maakte ik een boel foto’s! Een deel daarvan bewerkte ik in zwart-wit en hier schreef ik een artikel over. Welke foto is jouw favoriet?


1. Voor mijn werk ging ik naar een beurs met twee collega’s. Na een tijdje kregen we honger en besloten we poffertjes met Nutella te halen bij de poffertjeskraam. Ongelofelijk slecht meer ook ongelofelijk lekker 2. Nadat ik veel goede verhalen had gehoord over de musical ‘de Marathon’ moest ik er zelf ook heen. Begin dit jaar kocht ik al kaartjes, en nu was het eindelijk tijd om te gaan. Het was een hilarische voorstelling die zeker de moeite waard is! 3. Ik ben altijd overal veel te vroeg, dus zat ik weer eens in de auto te wachten tot het acceptabel was om naar binnen te gaan 4. Pizza Party met vrienden die een steenoven hebben. Zo leuk en lekker!


1. Deze reviewcamera ontving ik van Canon om mee te nemen op reis naar Boedapest. De allernieuwste systeemcamera: de Canon EOS M100. Een heerlijk compact formaat voor op reis, de review hierover volgt snel! 2. Bijkletsen, plannen maken en wijntjes drinken met mijn neef 3. Je ziet het bijna niet, maar hier vliegen tientallen vogels in de lucht. Iedere avond rond dezelfde tijd vliegen ze rondjes rond mijn huis, zo mooi om te zien altijd. 4. Trots op vriendinnetje Vera die de illustraties maakte voor deze HEMA Halloween collectie. Leuk om te zien als je de winkel in loopt!


1. De zon was nog niet op en ik zat al in het vliegtuig naar Boedapest. Zoveel zin in een paar dagen ronddwalen in een nieuwe omgeving, lekker eten en veel ontdekken  2. Aangekomen in Hongarije ga je pinnen en dan komt er dit geld uit de automaat. Zo bizar om met een briefje van 20.000 op zak te lopen (ongeveer euro 75,-) 3. De eerste dag was het onwijs slecht weer. Het regende, stormde en was koud. Daarom besloten we één van de spa’s in te gaan en heerlijk in 40 graden warm water te dobberen. Zo konden we de rest van de dagen uitgerust op pad 4. Die regen is niet leuk als je er doorheen loopt, maar het geeft wel mooie reflecties zodra het donker is!


1. Hotel ontbijtjes, love it. We sliepen in een simpel Ibis hotel, maar ik houd gewoon van croisantjes en roerei ‘s ochtends op vakantie 2. Door de stad reizen met het OV is super makkelijk in Boedapest. Als je naar de metro gaat moet je meestal een paar roltrappen af. Deze was heel tof en nieuw 3. Zonsondergang meemaken vanaf de Gellértberg, super mooi en echt een aanrader! 4. Als je in Hongarije bent dan eet je… Goulashsoep! Lekker zeg.


1. Toen ik terugkwam uit Boedapest had ik nog een week vrij van mijn werk en daarin deed ik vanalles. Zo ging ik op maandag naar Utrecht voor een afspraak voor mijn blog. Ik was wat vroeg dus liep eerst een stukje langs de grachten 2. Daarna ging ik naar TivoliVredenburg waar we hadden afgesproken. Wat een leuke werk-locatie is dat! Veel mensen met laptops en zakelijke afspraken ‘s ochtends. 3. Dinsdag ging ik winkelen met mijn moeder. Lekker een dagje door de winkels in Eindhoven dwalen. Uiteindelijk kocht ik een aantal kledingstukken en een paar schoenen 4. Foto’s van Boedapest bewerken hoort er ook bij. Binnenkort komt er een artikel met leuke tips en natuurlijk de foto’s online!

2 reacties op “Picturing Life | Oktober 2017

  1. Jouw oktober klinkt als een toffe maand! Boedapest is een gezellige stad, al vond ik ze in de zomer fijner dan in een regenachtige april enkele jaren geleden. Maar ja, alles is fijner in de zon he. 🙂 Succes met de cursus!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *