Picturing Life | Mei 2017

Afgelopen maand leek wel zomer! Veel vrije dagen, veel zon, leuke uitjes op de planning en mooie lange avonden. Toch is het voorbij gevlogen en kan ik amper geloven dat we alweer (een week!) in juni leven. Maar gelukkig hebben we de foto’s nog. Kijk dus verder voor mijn overzicht in beeld!


1. Begin mei ging ik samen met een vriendin naar de live uitzending van de Mis(s) Verkiezing 2017. Een wedstrijd voor meiden met een lichamelijke beperking die de maatschappij een stukje willen verbeteren, in de vorm van een miss verkiezing. ‘s Middags moesten we een tijdje wachten in de GTST ruimte met allemaal oude castfoto’s. Zo leuk om te zien!  2. Mijn plekje in de studio waar ik super goed zicht had 3. Leuk om eens een liveshow mee te maken. Ik ben wel vaker bij TV opnames geweest, maar had nog nooit een liveshow meegemaakt. De tijd vliegt voorbij als je in zo’n zaal zit.


1. Er stond weer een amateur-musical in het theater en ik mocht gaan fotograferen. Daar word ik altijd onwijs blij van! Leuke mensen, veel dankbaarheid en heel mooi beeld om vast te leggen. En ook leuk om dan via de artiesten ingang naar binnen te gaan haha. Inmiddels ken ik Theaters Tilburg net zo goed van achter de schermen als het publiek-deel. 2. Een (bijna) lege zaal omdat ik de eerste dag bij de generale repetitie fotografeerde. Lekker rustig, dan loop ik niemand in de weg. 3. ‘s Nachts zette ik de foto’s op mijn computer en begon ik meteen een paar beelden te selecteren en verwerken. Ze moesten namelijk de dag daarna al naar de krant om gepubliceerd te worden! Heel leuk om je foto op een halve pagina in de krant te zien staan.


1. Ik was al een keer naar de Harry Potter Expo geweest, maar omdat een andere groep vriendinnen ook nog ging besloot ik een tweede keer te gaan. 2. Ik probeer zeker 1x per jaar naar improvisatiegroep Op Sterk Water te gaan, dit keer tijdens hun Songfestival-show met vlaggetjes en een hoop oude liedjes. Leuk!  3. Nog een dag fotograferen bij de musical. Omdat dit keer de zaal wel vol zat stond ik aan de zijkanten van de zaal met mijn lievelingslens. De 70-200mm f2.8 van Canon!


1. Gezellige plannen met vriendinnen! Omdat het weer niet zo denderend was besloten we een escaperoom te doen, en daar hadden we weinig moeite mee. Zo leuk om te doen. We deden ‘Locked’ in Tilburg. Heb jij nog een aanrader voor een toffe escaperoom in Brabant? 2 t/m 4. Daarna sloten we de avond af bij een Italiaans restaurant met heerlijk eten en lekkere wijn.


1. Het weer was inmiddels een heel stuk beter geworden en ik fietste naar een dorp naast Tilburg voor een concert van Shifting Daylight, de band van René van Kooten. Fijn gevoel om een klein half uurtje in het zonnetje te fietsen en verder nergens aan te denken. 2. Bijna op de plaats van bestemming! 3. Stiekem maakte ik een paar foto’s tijdens het concert. Ik kon het niet laten! Het was een hele mooie voorstelling met een combinatie van eigen nummers, bekende nummers (bijv. Michael Jackson en U2) en nummers uit musicals. Mijn favoriet? Bring him home uit Les Miserables. Ik denk niet dat ik eerder zo lang mijn adem heb ingehouden.


1. Iedere dag werd het warmer en zonniger, dus was het tijd voor ijsjes op kantoor. Yum! 2. Oké, de auto stond in de zon. Maar dan nog wil het zeggen dat het erg warm was! 3. Ik ben de laatste tijd aan het kijken om een deeltijd opleiding/cursus te doen. Het zit in mijn persoonlijkheid om nieuwe dingen te leren en ik vind 1001 dingen leuk kom te doen. Iets in de richting van Online Marketing ligt goed in het verlengde van mijn baan én blog. Heeft iemand nog tips voor goede cursussen of opleidingen waar ik eens naar kan kijken? 4. Ik melde me aan voor de Canon InstaMeet voor komende zaterdag. Ik ben benieuwd en heb er zin in! Wie komt er nog meer?


1. In het weekend van Hemelvaartsdag nam ik de vrijdag vrij en ging ik een lang weekend naar Frankrijk met mijn ouders en broertje. Heb je de foto’s die ik daar maakte al gezien? Zo niet, check dan dit artikel eens2. Het was onwijs warm, even afkoelen met sangria op het terras 3. Mini-donut! 4. Mooi uitzicht vanaf Cap Blanc Nes, het water is zelfs in het noorden van Frankrijk al stukken blauwer dan bij ons.


1. t/m 4. Op mijn Instagram kwam weinig nieuw beeldmateriaal, maar gelukkig maakte ik in Frankrijk weer een hoop foto’s die ik online kon zetten. Deze vier kun je al vinden op mijn Instagram pagina, maar er volgen de komende dagen veel meer foto’s die ik daar maakte!

Meer zien? Volg me dan op Instagram of mijn andere social media pagina’s!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *