Picturing Life | maart 2017, Harry Potter Expo, Portugal en eindelijk lente!

Ein-de-lijk begint het lente te worden! De zon laat zich vaker zien, temperaturen stijgen en bloemetjes komen uit. Ik word daar erg gelukkig van. En dan had ik ook nog eens veel leuke dingen op het programma staan in maart, dus kijk snel mee naar mijn maandoverzicht! Op de hoogte blijven? Volg me dan op Instagram (@Fotografille) voor foto’s én Instagram stories.

FF_instagram_maart_2017_01
1. In maart ging de Harry Potter Expo in Utrecht open! Hoewel ik in Londen een aantal jaren terug ook al naar de Studio Tour was geweest wilde ik ook graag nog naar deze reizende tentoonstelling. Samen met vriendinnetje Amy trotseerde we de werkzaamheden aan het spoor en kwamen we net binnen de tijdzone aan bij de Expo. Het was leuk, maar wel vrij klein. Op de eerste foto zie je verpakkingen van snoep van Fred en George Wemel  2. Dobby de huiself! Wat ziet hij er toch zielig uit zo. 3. Lekker chillen in de mega grote stoel van Hagrid. Wel lekker om jezelf in op te vouwen en een boek in te lezen lijkt me. 4. Allemaal attributen die zijn gebruikt voor de films zoals een toverstaf, de sluipwijzer en brieven.

FF_instagram_maart_2017_02
1. Eén van de eerste mooie lente dagen van het jaar! Toen ik terug naar huis fietste kwam de zon zo mooi door het park dat ik wel even foto’s moest maken met mijn telefoon. De wandelaar op het bruggetje kwam perfect uit en had het niet eens door 🙂 2. Avondje naar het theater, naar de musical Into The Woods. Ik had afgelopen najaar al een amateur versie gezien die ik ging fotograferen, dus ik was erg benieuwd naar de professionele versie. Het was erg gaaf, en de cast was top! En natuurlijk extra leuk omdat René van Kooten er een rol in had 😉 3. De leencamera voor mijn tripje naar Portugal kwam binnen: de Canon EOS M5! Er volgt nog een review, maar je ziet alvast wat foto’s die ik ermee in Faro maakte in dit artikel4. Mooi stukje Tilburg, zeker als de zon schijnt!

FF_instagram_maart_2017_03
1. En toen was ik een paar dagen met vriendinnen in Faro, Portugal. We hadden een appartement via Airbnb geboekt en het uitzicht vanuit de eettafel in de keuken was prachtig. Zo fijn om hier in het zonnetje te ontbijten! 2. aVliegen blijf ik iets magisch vinden, ik kies ook altijd een stoel bij het raam omdat ik me prima kan vermaken door uren naar buiten te staren en het landschap en de wolken kan zien veranderen. 3. Het grootste deel van de 2,5 dag liep ik met een camera voor mijn gezicht haha.

FF_instagram_maart_2017_04
1. Naast veel lopen en alles bekijken hebben we ook vooral veel lekkers gegeten en gedronken. De eerste avond aten we tapas en dronken we rode wijn, een perfecte avond in een land als Portugal.  2. Natuurlijk mocht de sangria ook niet ontbreken. Yum! 3. Toetjes tijd! We kozen unaniem voor lavacake en hij was goddelijk. Meestal zit ik na het hoofdgerecht veel te vol voor een toetje met chocolade, maar nu viel het mee en daar was ik erg blij mee.

FF_instagram_maart_2017_05
1. t/m 3. Dag twee gingen we ‘s ochtends naar Ilha Deserta, een woestijneiland waar je met 40 minuutjes bent vanuit Faro. Er gaat een ferry heen die een paar keer per dag heen en terug gaat. Op het eiland kun je heerlijk zonnen, wandelen en lekker wat eten en drinken in het restaurant. We zagen donkere wolken boven de binnenstad hangen, maar op ons eiland was niets anders dan zon en blauwe lucht. Perfect!

FF_instagram_maart_2017_06
1. t/m 3. Avondeten dag 2 bestond uit Mexicaans! Heerlijke nacho’s als voorgerecht, een heerlijk hoofdgerecht en chocolademouse met drank én kaneel als toetje. Daarna kon er echt niets meer bij, zo vol zat ik haha. Maar het was super lekker.

FF_instagram_maart_2017_07
1. Terug in Nederland en alles stond in bloei, heerlijk om dat te zien. Lente is echt mijn favoriete tijd van het jaar. Nog even en de bomen hebben weer blaadjes, dan ziet alles er nog net iets mooier uit. De bloemen in het park staan in ieder geval in volle bloei! 2. Bloesem in de bomen, wat wil een mens nog meer?! 3. Ik vond een takje lavendel op straat en moest er een foto van maken. Bijzonder? Nee, maar hij paste mooi bij deze bloem-foto’s 4. En nog meer bloesem! Hoewel ik toevallig telkens vrij ben op momenten dat de zon weg is en de lucht grauw, daar mag nog wel verandering in komen.

FF_instagram_maart_2017_08
1. t/m 3. Op één van de laatste dagen van maart ging ik naar een persevent van Sony waar we camera’s gingen testen in Limburgse grotten! Het was onwijs tof en een heel uitgebreid artikel volgt over een paar dagen. Maar zoals je ziet heb ik me kunnen vermaken met onder andere modellen en vuurspuwers!

Reactie op “Picturing Life | maart 2017, Harry Potter Expo, Portugal en eindelijk lente!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *