Picturing Life | Juni 2017

Juli is al in volle gang, maar ik wil graag nog mijn maandoverzicht in foto’s van afgelopen maand delen. Het was namelijk een heerlijke maand vol leuke dingen en mooi weer. Meer weten? Volg me dan op Instagram (@fotografille) zodat je via mijn foto’s en stories altijd op de hoogte bent!


1. Begin juni had ik een afspraak op een mooie locatie. Ik was (zoals altijd) te vroeg, dus had mooi de tijd om nog even een foto te maken. 2. Leuke stoeptegel, dat maakt het lopen met je fiets omdat je een lekke band hebt toch iets dragelijker haha. 3. Tijdens een mooie warme avond nog even na mijn werk het Wandelbos in Tilburg in gegaan om wat foto’s te maken. Daar is ook een kleine kinderboerderij met een jong ezeltje. Super schattig! 4. En baby bokjes. Ook zo schattig!


1. t/m 3. Op zaterdag ging ik naar Amsterdam samen met Vera. ‘s Avonds hadden we een InstaMeet van Canon maar overdag maakte we de stad onveilig. Vooral de restaurantjes haha.  De overheerlijke carrotcake links at ik bij De Bakkerswinkel. Tip!!


1. Lunchen deden we bij het Hardrock Café. Nacho’s daar zijn altijd goddelijk en ruim voldoende als lunch om te delen. 2. Foto die ik van Vera maakte tijdens de InstaMeet. Ik blijf hem tof vinden! 3. ‘s Avonds weer terug naar huis, het water over met het pondje terwijl de zon onder gaat. Top!


1. In september trouwt een vriendin en ik wilde een mooie jurk hebben. Deze jurk sprak me meteen aan en bestelde ik op ASOS omdat hij in de sale was. Hij paste perfect, maar ik vind hem toch wat te opvallend. Ik ben dus nog op zoek naar een korte jurk. Iemand tips voor leuke winkels of webshops? 2. Lekker uiteten met een vriendin bij het Taphuys in Tilburg. Yum! 3. Kaasstengels maken voor een weekendje weg met vriendinnen. Ik maakte er een heleboel maar ze gingen als warme broodjes over de toonbank!


1. t/m 3. De hele week was het 30+ graden, maar het weekend zou het slecht weer worden. Een beetje jammer als je met 8 meiden naar zee gaat! Eenmaal aangekomen in ‘s Gravenzande was het nog prima weer, dus we besloten het beste ervan te maken en meteen het strand op te zoeken. Het waaide nogal hard (zoals je ziet haha) en je werd gezandstraald, maar dat hield ons niet tegen om toch even het strand op te gaan.


1. Zo fijn om even met je blote voeten door het zand en water te lopen. Het water was heerlijk door de zon die er de hele week op heeft gestaan, maar het waaide best koud. Tijd voor een drankje op het terras achter glazen wanden om op te drogen en op te warmen. Maar het was heerlijk!. ‘s Avonds aten we allemaal hapjes die iedereen had  gemaakt. Lekker en natuurlijk veel te veel.


1. t/m 3. Zaterdag was het bewolkt en koud, maar de hele dag in het huisje zitten is niet zo mijn ding. Daarom besloten ik en twee vriendinnen om toch uit te gaan waaien op het strand. We liepen een stuk, maakte veel foto’s en schreven o.a. Fotografille in het zand. En als je dan weer terug bij de strandtent bent, dan drink je natuurlijk warme chocolademelk met slagroom! ‘s Avonds hielden we een party avond met veel muziek, veel dansen en veel meezingen. Top!


1. t/m 3. Op zondag begon het opnieuw bewolkt, maar toen het later op de middag werd gingen de wolken weg en kwam de zon door. We liepen voor de laatste keer naar het strand, maakte opnieuw veel foto’s en keken naar alle parasurfers die door de lucht vlogen. Zo tof om te zien! We sloten af met een heerlijke pizza in de strandtent voordat het tijd was om naar huis te gaan. Het was een top weekend.


1. t/m 4. Deze foto’s plaatste ik onder andere op Instagram deze maand. Ze omschrijven mijn maand heel goed. Zon, zee en blauwe luchten. Heerlijk!

Wat deed jij in juni? Volg me op Instagram om op de hoogte te blijven van wat ik allemaal doe!

2 reacties op “Picturing Life | Juni 2017

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *