Picturing Life | Juli 2017

Juli was helaas wat minder zomers dan juni was, maar gelukkig was er nog steeds zon en vooral veel gezelligheid! Ik begon met een avondje in gala naar het theater, organiseerde een InstaMeet en ging heel vaak naar de Tilburgse Kermis. Kijk mee voor de foto’s en verhalen!


1. Op 1 juli vond het Musical Talent Gala plaats in Theaters Tilburg. Het was de eerste editie en ik was erg benieuwd. ‘s Ochtends probeerde ik verschillende haarstijlen uit waaronder deze zijvlecht. Ik ben altijd jaloers op mensen die wat dunner haar hebben en een mooie vlecht kunnen maken. Bij mij gaat dat bijna niet omdat ik zoveel en zo’n dik haar heb dat de vlecht heel dik wordt en er overal plukken uit vallen.  2. Het leukste van gala’s vind ik dat je je lekker mag optutten! Vandaar die fancy oorbellen die ik in heb 🙂 3. Het programmaboekje van de avond. Er waren verschillende optredens van nieuwe musicaltalenten die komend seizoen in voorstellingen te zien zijn.


1. Ik blijf het fascinerend vinden om naar zonsopkomsten en zonsondergangen te kijken. Al die kleurtjes, vormen en verlopen… mooi! 2. Sushi eten met een vriendinnetje! 3. Ieder jaar houden we een BBQ met mijn middelbare school vriendinnetjes. Ik kwam iets eerder om nog even foto’s te maken van het dochtertje van één van mijn vriendinnen. En natuurlijk hoorde daar ook een selfie bij 4. Fietsen door de boeren gebieden levert behoorlijk minimalistische foto’s op haha.


1. Ik zocht al een tijdje naar een mooie koraal kleur nagellak en die vond ik bij Essie! De kleur heet ‘Tart Deco’ en ik vind hem prachtig! 2. Eindelijk, na jaren, kocht ik een vloerkleed voor in mijn huiskamer. Ik ben nog steeds niet tevreden met het hele stukje want ik wil nieuwe kussens, andere prints in de lijstjes én een andere salontafel. Maar stukje bij beetje wordt het precies wat ik wil. 3. Leuke post van Vera! Namelijk de save the date van de bruiloft van haar en John! Alleen de envelop een de postzegel maken je al blij en dan heb je de inhoud nog niet eens gezien. 4. Ik ben dol op kersen in de zomer


1. t/m 3. Samen met Citymarketing Tilburg en Tilburg.com organiseerde ik een InstaMeet op de Tilburgse Kermis. Het was een onwijs gave dag waar ik heel dankbaar voor ben en ook trots op ben. Het complete verslag van de InstaMeet vind je in dit artikel!


1. t/m 4. Kermis staat eigenlijk gelijk aan Kerstmis, qua hoeveelheid eten tenminste! Een greep uit al het heerlijke eten dat ik tijdens de 10 dagen van de kermis at! Wil je het lekkerste ijs van Tilburg proeven? Dan moet je naar Intermezzo (afb. 2), wil je de lekkerste frietjes van Tilburg eten? Dan moet je naar de net geopende BRAM’S Gourmet Frites op de hoek van de Heuvel en de Heuvelstraat (afb. 4). Zooooo lekker!!


1. t/m 3. Ik ben in niet veel attracties geweest op de kermis, maar ik wilde wel heel graag in de 80 meter hoge ViewTower die op de heuvel stond. Niets spannends, maar wel heel mooi om Tilburg van die grote hoogte te zien!


1. Kijk, we staken zelfs boven de kerktorens uit! Die kreeg ik er niet in één foto op dus probeerde ik al draaiend een panorama te maken die niet horizontaal maar verticaal ging. Best aardig gelukt met een telefoon al zeg ik het zelf.  2. Lekker nostalgisch 3. De kleurtjes komen natuurlijk pas echt tot leven wanneer het donker is!


1. t/m 4. Tot slot nog een kleine greep uit de Instagram foto’s die ik in juli plaatste. Geen enkele foto maakte ik ook daadwerkelijk in juli… Ik heb het gevoel dat ik mijn feed ‘mooi moet houden’ en dat ik op het moment te weinig mooie foto’s maken die hier bij passen. Jammer, maar het komt wel weer hoop ik!

Wat heb jij allemaal gedaan in juli? Fijne zomer!!

6 reacties op “Picturing Life | Juli 2017

  1. Leuk om te lezen! Wat een feest, die Tilburgse kermis, misschien moet ik die ook maar eens gaan bezoeken als ik in de buurt ben! Enne, die vlecht…. die staat juist onwijs leuk met je dikke haar! Gewoon doen!

    1. Zeker eens naar de Tilburgse Kermis gaan. Is altijd een feestje :). En thanks! op de foto ziet die vlecht er misschien leuk uit, maar na 10 minuten in het echt niet meer haha.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *