Picturing Life | januari 2017

De eerste maand van het jaar zit er alweer op, en ondanks de koude donkere dagen heb ik weer een hoop leuke dingen gedaan. Wil je op de hoogte blijven? Vergeet dan niet mijn Instagram-account te volgen!

FF_instagram_Januari_2017_01
1. Het jaar begon natuurlijk zoals het hoor: met champagne en lieve mensen om je heen! 2. Tijdens oud en nieuw bleven we bijna allemaal slapen bij de vrienden waar we waren. Het ontbijt bestond uit warme broodjes, jum! 3. Het duurde niet lang of het werd koud en begon het te sneeuwen in januari. Ik ben blij met de warme schoenen die ik vorig jaar kocht, zodat ik warme voeten houd 🙂 4. Ik kocht M&M’s met pindakaas-smaak en… ze vielen eigenlijk best wel tegen. Ik vond ze niet heel lekker of bijzonder, helaas!

FF_instagram_Januari_2017_02
1. Sneeuw op Den Bosch centraal station. Daarom bleef ik in de hal wachten in plaats van op het perron, daar was het iets warmer 2. Lekkere hapjes tijdens het Bose event in Amsterdam! Met een boot gingen we het Amsterdam Light Festival bezoeken en werden we bijgepraat over een aantal producten van Bose. Lees mijn artikel over de leuke boottocht hier! 3. Nog meer Amsterdam! 4. Zo zag het in de boot eruit, gezellige zitjes én een bar! Het was erg gezellig 🙂

FF_instagram_Januari_2017_03
1. Na twee weken in januari begon ik met koolhydraatarm eten. Een vriendin vertelde dat ze al flink was afgevallen in twee weken, dus ik wilde ook wel eens een poging wagen. Niet dat ik compleet geen koolhydraten meer eet nu, maar ik probeer het wat te beperken. En verder geen snoep meer *snik*. Gelukkig gaat het me veel beter af dan ik had verwacht! 2. De hond van iemand op kantoor kwam een dagje mee. Lief! 3. Alle tekenen die richting lente wijzen vang ik op. Dus zo ook de pimpelmeesjes die weer een nestje aan het bouwen zijn in mijn vogelhuisje. Vorig jaar zat er een super lief jong vogeltje dagenlang op mijn balkon. 4. Het ziet er misschien niet heel lekker uit zo, maar dat was het wel! Gevulde courgette met groenen, tonijn en wat kaas. Je gaat ineens heel anders koken als wilt minderen met het eten van rijst, pasta en aardappels.

FF_instagram_Januari_2017_04
1. Muntthee is echt een geweldige uitvinding. Yum! 2. Zoals je ziet houd ik me niet altijd aan mijn afval-plan haha. In het weekend laat ik echt niet alle lekkere dingen staan hoor! Deze wafels met slagroom en warme kersen kon ik echt niet weerstaan. 3. Ik ging naar de musical ‘A Chorus Line’ en zat weer eens in het midden van rij 1. Mijn favoriete plek ;). Leuke musical maar wel met heel weinig diepgang. Dat vond ik jammer, maar toch een geslaagde avond!

FF_instagram_Januari_2017_05
1. t/m 4. Op een mooie zaterdag ging ik naar de locatie van ‘Het Land Van Ooit’. Je kunt hier nu gewoon rondlopen en er zijn nog wat overblijfselen van het pretpark wat er jaren geleden stond. Vooral het roze kasteel en de standbeelden van de soldaten zijn me erg bijgebleven en die staan er nogl. Heel leuk om foto’s te maken! Bekijk alle foto’s in het artikel wat ik er over schreef.

FF_instagram_Januari_2017_06
1. t/m 3. Ook de bossen zijn mooi in de winter met wat zon erop! Eindelijk weer eens mooie foto’s die ik op instagram kon plaatsen. Leuk om daar weer meer mee te doen, ik miste het wel maar in de winter maak ik nou eenmaal niet zo veel mee wat ook echt fotogeniek is haha.

FF_instagram_Januari_2017_07
1. Tijdens de BTW dagen van de Media Markt kocht ik een nieuwe telefoon. Ik moet nog het een en ander overzetten dus heb hem nog niet in gebruik, maar ben er erg benieuwd naar. Ik kocht hem voornamelijk omdat de camera erg goed blijkt te zijn. Review daarover volgt! 2. Ik wist eigenlijk niet dat sommige foto’s van mij best vaak op Pinterest staan. Grappig, deze foto staat al op meer dan 450 borden! 3. De laatste dag van januari ging ik ‘s avonds naar Breda om naar ‘Musicals On Tour’ te gaan. Opnieuw op rij 1 haha. Leuke show die van mij nog uren langer had mogen duren. Erg veel zelfspot van de theateracteurs die de show doen en veel leuke nummers die aan bod kwamen. Als je hier van houdt moet je dus zeker naar deze voorstelling! Foto gemaakt door vriendinnetje Annet.

Hoe was jouw maand? Fijne zondag!

2 reacties op “Picturing Life | januari 2017

  1. Wat maak jij veel mee in een maand! Ik moet altijd opletten dat ik een keer mn huis verlaat in het weekend, zeker als het koud is haha. Mooie foto’s!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *