Picturing Life | februari 2017

Februari was kort maar leuk! Ik ging onder andere winkelen in Den Bosch, een dagje naar Scheveningen, afspreken met vriendinnetjes en ik genoot van mooie zonsopkomsten. En natuurlijk plaatste ik veel van die foto’s ook op Instagram (@Fotografille)! Dit en meer vind je vandaag in mijn maandoverzicht. Wat deed jij afgelopen maand?

FF_instagram_februari_2017_01
1. Lekker lunchen in het weekend met crackers met zuivelspread en gerookte zalm. Yummie!  2. Met een groep vriendinnen speelde ik het bordspel ‘Escape Room the Game’. Ik had eigenlijk niet echt verwachtingen, want hoe kan zoiets nu net zo spannend zijn als wanneer je opgesloten zit? Maar ik vond het toch wel erg leuk en spannend! Ruim binnen de tijd waren we ontsnapt. 3. Zondagochtend kijk ik meestal zodra ik wakker ben Wie Is De Mol terug als ik het zaterdagavond niet heb kunnen zien. Lekker met een grote mok thee! 4. Een nieuwe print op aluminium, ik vind hem zo tof! De review volgt 🙂

FF_instagram_februari_2017_06
1. t/m 4. Vorige maand ging ik op een koude zaterdag naar Heusden en daar maakte ik een hoop foto’s. Dat artikel heb je misschien al gezien, zo niet dan kun je alsnog een kijkje nemen! De foto’s komen nog steeds langzaam op mijn Instagram te staan.

FF_instagram_februari_2017_02
1. Een dagje winkelen is altijd een goed idee. En al helemaal als de stad waarin je bent prachtig blijkt te zijn. Ik was een dagje in Den Bosch en ontdekte door mijn moeder deze mooie locatie! 2. Oude auto’s zijn altijd leuk om op de foto te zetten. Deze stond er perfect bij! 3. aTosti’s zijn misschien wel mijn favoriete lunchgerechten. Deze Italiaanse was dan ook erg lekker. 4. Nog een foto van het mooie Den Bosch! Wist jij dat dit in de binnenstad van Den Bosch te vinden was?

FF_instagram_februari_2017_03
1. Laatste foto van mijn winkel-dagje in Den Bosch, leuke plek toch? 2. Ik ging op bezoek bij VisitBrabant, wat een tof kantoor hebben ze daar! En van het mooiste deel heb ik niet eens een foto gemaakt. 3. Terwijl ik aan het wachten was op een trein staken een paar jongeren op de fiets toch nog tussen de slagbomen het spoor over. Levensgevaarlijk natuurlijk! En toen een man er iets van zei kreeg hij “Hou je bek, ouwe” als reactie. Zo gaat dat dus tegenwoordig… moet niet gekker worden!  4. Zonsopkomst-liefde! Het is zo druilerig de laatste dagen, ik mis zulke plaatjes ‘s ochtends als ik wakker word.

FF_instagram_februari_2017_04
1. Een dagje Scheveningen begon bewolkt, ijskoud en met miezer. Maar dat leverde wel deze foto op waarbij ik de vuurtoren liet reflecteren in een plas water die er lag. Leuk dat de vissers achterin naar ons toe kwamen omdat ze ons bezig zagen en zeiden: ‘Jullie zien vast iets wat wij niet zien’. Ik liet het resultaat zien en dat hadden ze niet verwacht!  2. Selfie tijd! De lucht was inmiddels strakblauw en het was een stuk aangenamer in het zonnetje 3. We hadden Kenzo (hond van de vriendin waar ik mee was) ook meegenomen, hij was dolblij en wilde alleen maar graven in het zand haha. 4. Best mooi hoor, de Nederlandse kust! Leuk ook om te zien dat op Instagram de foto goed werd ontvangen.

FF_instagram_februari_2017_05
1. Natuurlijk wilde ik een rondje in het reuzenrad op de Pier meemaken! Gelukkig mocht de hond ook mee, dus sloten we aan in de rij. 2. Ik vind die gekleurde pilaren onder de Pier erg leuk, lekker kleurrijk en vrolijk. Zeker als het zonnetje schijnt en de lucht mooi blauw is! 3. Ik ben zo dol op het strand, daar zou ik best ieder weekend heen kunnen! 4. Kenzo keek zijn ogen uit in het reuzenrad. Er is een speciaal ‘honden-gondeltje’ zonder tafel in het midden. Slim dat daar aan gedacht is.

Hoe was jouw maand? Is februari voor jou ook voorbij gevlogen?

2 reacties op “Picturing Life | februari 2017

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *