Picturing Life | December 2017

Vrijwel ieder jaar is november één van de drukste maanden, maar dit jaar spande wel echt de kroon. Ik zat maar liefst 5x in het theater waarvan twee avonden om te fotograferen, ik moest iedere donderdag om 5.00 uur opstaan voor mijn opleiding en zo’n beetje iedere avond zat vol met werk, studie of afspraken. Leuk, maar iets rustiger mag ook wel :).

Wil je volgen wat ik allemaal doe? Volg me dan op Instagram (@fotografille) zodat je op mijn profiel én in mijn stories als eerste ziet waar ik mee bezig ben!


1. t/m 3. Een paar maanden geleden won ik via het Chassé Theater in Breda kaartjes voor de galapremière van ‘Fiddler on the Roof‘, een musical met o.a. Thomas Acda in de hoofdrol. Op zondag 5 november was het zover en ging ik samen met vriendinnetje Laura naar het DeLaMar Theater in Amsterdam. Na een awkward moment op de rode loper waren we binnen en stonden we wijn te drinken tussen een lading BN’ers. Super grappig om dat eens mee te maken. Ik had geen verwachtingen van de voorstelling maar hij was echt super goed! Een mooi verhaal met erg veel humor en geweldige acteurs. Zeker de moeite waard om heen te gaan dus. Het is een reizende voorstelling dus ze komen vast ook bij jou in de buurt!


1. Een vriendin was jarige en bakte een Unicorn Cake voor de gasten! De binnenkant was chocoladecake, dus je snapt wel dat het erg lekker maar ook super machtig was! 2. Iedere donderdag deze maand ging ik naar mijn opleiding Digital en Online Marketing aan de Beeckestijn Business School. Eén van die dagen was de casedag  waarbij we in groepjes een online marketingplan moesten schrijven n.a.v. een case. Super interessant en leerzaam. Uiteindelijk sloot ons groepje de dag af met een hele nette 7,8.  3. en 4. In November was ik maar liefst 5 dagen in het theater te vinden. Dit was dag twee, in Diligentia in Breda. Hier fotografeerde ik de premiere van de nieuwste show van improvisatiegroep Op Sterk Water. De voorstelling heet HOTEL en je moet zeker eens kijken of ze bij je in de buurt komen want het is geweldig!


1. Dag 3 deze maand in het theater. Dit keer in Theaters Tilburg bij de theatertour van O’g3ne. Wat een geluid komt er uit die drie meiden zeg, niet normaal! Ik zou willen dag ik maar 1% van hun zangkwaliteit in me had…  2. De donderdagen dat ik naar mijn opleiding ging stond mijn wekker telkens om 5.00 uur. Ik moest verschillende keren overstappen dus ik vertrok telkens extra vroeg om zeker te weten dat ik op tijd zou komen, zelfs als een trein vertraging had en ik mijn overstap miste. Gelukkig viel dat telkens mee, dus had ik tijd over op Utrecht of Amersfoort om als soort beloning voor het vroege opstaan een Chai Tea Latte te scoren bij de Starbucks. Yum! 3. De sint is in het land, dus het mag weer! Melkchocolade kruidnoten blijven toch wel mijn favoriet.


1. Omdat ik met vriendinnetjes ging kijken bij de Musicals in Concert voorstelling van een musicalvereniging en dit dicht bij mij was, besloten we vooraf bij mij te eten. We bestelde sushi en het was heerlijk!  2. Na de sushi was het dus tijd om voor de vijfde keer deze maand naar het theater te gaan. Blijkbaar kan ik nooit de camera op een telefoon vinden bij het maken van een selfie haha, ik kijk dus lekker de verkeerde kant uit. 3. Eén dagje eerder was ik ook bij musicalvereniging On Stage Tilburg, maar toen om te fotograferen. Omdat het een concert was hadden ze een podium met een catwalk waar het publiek omheen stond. Super tof, maar best lastig qua fotografie. Deze foto vind ik wel erg tof geworden, kun jij bedenken welke musical het is?


1. Wachten  voordat de voorstelling begint en ik kan starten met fotograferen. Ik heb er deze maand ook heel wat uurtjes beeldbewerking op zitten met al die shoots! 2. Op Utrecht centraal zit sinds kort een pop-up store van KitKat. Namelijk de KitKat Chocolatory waar je je eigen versierde KitKat kunt laten maken. Kies uit allerlei toppings en neem het mee in een leuk doosje. Super leuk! Helaas kon ik de KitKat niet handig meenemen, dus deed ik het maar niet. 3. Een vriendin had een kaartje over voor het Bol.com event over Data-Driven Marketing. En aangezien ik hier toch een opleiding in aan het doen ben, leek het me leuk om mee te gaan. Interessante middag met sprekers van Bol.com, Google en Facebook. 4. Mijn laatste college voor dit jaar bij Beeckestijn is een feit. Ik heb super veel geleerd en moet nu komende weken hard aan de slag om mijn individuele plan te schrijven. Wish me luck!

En toen zat november er al weer op. Wauw, dat ging snel zeg! Zoals ik in de intro al aangaf was november voor mij echt veel te druk. Het was meer een kwestie van de weken doorkomen dan genieten van alle leuke dingen die ik ging doen, want altijd zat die mega to-do-list in mijn achterhoofd. Gelukkig wordt het komende weken wat rustiger nu ik de donderdagen niet meer naar mijn opleiding hoef en wat minder afspraken heb staan. Ik heb dus wel zin in deze feestelijke laatste maand van het jaar! Hoe was jouw november?

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *