Picturing Life | Augustus 2017

Als je mijn foto-dagboek van augustus bekijkt lijkt het alsof mijn leven voor een groot deel uit eten(tjes) bestaat. Dat is misschien ook wel zo, maar tussendoor deed ik nog veel meer leuke dingen. Zo boekte ik een vakantie, had ik een vrijgezellenfeest én ging ik naar maar liefst 2 events op 1 dag. Op de hoogte blijven van wat ik doe? Volg me dan op Instagram (@Fotografille)


1. Helaas was het in augustus niet heel zomers, het regende flink en vooral op de dagen dat het niet uitkwam. Maar tja, daar woon je voor in Nederland toch? 2. Weekend! Popcorn en mijn huidige favoriete serie (Reign) en niemand krijgt me nog van de bank af 3. Samen met twee vriendinnen ging ik winkelen. Het doel: jurkjes voor de bruiloft van één van die twee vriendinnen. En na een geslaagde dag eindigde we op het terras met een rosé-biertje 4. En daar hoorde natuurlijk ook wat lekkers bij. Nacho’s in dit geval!


1. D-day voor het vrijgezellenfeest van vriendinnetje Laura! Ik kocht een heliumballon die de hele dag mee zou gaan en geen seconde van haar zijde zou wijken. Hoe vervelend hij ook soms was. 2. Omdat we een (indoor) picknick hadden als start van de dag maakte ik gepersonaliseerde koekjes. Blijft leuk die eetbare prints! 3. Op de foto met de ‘bride to be’, het was een super leuke en feestelijke dag! 4. Mega cocktails later op de avond, die gingen er wel in!


1. Alsof ik de dag hiervoor (het vrijgezellenfeest) niet alcohol genoeg op had begon ik de zondag met een high-tea als babyshower voor een andere vriendin. En die high-tea begon met bubbels zoals je ziet. 2. Hmmm, lekkere hapjes! 3. En ook nog een toetje! 4. Omdat ik het eerste deel van de babyshower besloot over te slaan (ik ben te oud om te leven op 3 uur slaap) versierde een andere vriendin mijn rompertje. Natuurlijk met een camera!


1. Tip: zoek vrienden met een echte pizza oven in de tuin. Pizza-party’s zijn de beste! 2. BBQ met heel veel stoelen op de achtergrond. Iets met een bruiloft en regel-stress 3. Ik ging op visite bij een konijn met nogal een eigen wil haha 4. Dagje naar de Caravan Salon in Düsseldorf om een klant te bezoeken. Daar vind je onder andere ook deze mega campers waar je gewoon een auto in kunt rijden. Wowww!


1. Deze maand stond ook in het teken van pers evenementen. En dat vind ik altijd erg leuk! ‘s Ochtends vertrok ik al vroeg met de trein naar Amsterdam voor een workshop ochtend bij Adobe 2. Leuke ruimte waar we de dag doorbrachten. Hier later nog meer over! 3. Zelfs op het toilet kun je duidelijk zien bij welk bedrijf je bent 🙂 4. Op de terugweg zag ik een meisje lopen met een canvas tas waarvan de hengsels van camerariemen waren gemaakt. Briljant!! Geen idee of ze hem heeft gekocht of zelf gemaakt, maar ik wil nog wel eens kijken of ik hem zelf kan maken. Ik vond hem zo tof!


1. ‘s Avonds vond het Nikon event plaats in De Fabrique, toffe locatie die heel industrieel is 2. Daar kwam een groepje muzikanten spelen met Dewi (je weet wel, die van Idols heel lang geleden) als zangeres. Grappig dat je zo iemand nog steeds uit duizenden kunt herkennen  3. Het event vond plaats om de nieuwste Nikon camera, de D850, te introduceren. Daarvoor vlogen ze fotograaf en Nikon-ambassadeur Little Shao over uit Parijs en hij vertelde over zijn ervaringen met deze nieuwe camera.  4. Natuurlijk stond de camera daar ook om even in het echt te bewonderen. Al voelde ik me wel een beetje een sardientje in blik daar tussen de tientallen genodigden die allemaal een blik op de camera wilden werpen. Dus na het maken van deze foto ben ik snel op een rustiger plekje gaan staan.


1. t/m 4. Tussen het event van Adobe en dat van Nikon in had ik een paar vrije uurtjes in Utrecht. Omdat ik mijn camera bij me had besloot ik die goed te benutten en de schoonheid van de stad vast te leggen. Alles met mijn 50mm f1.8 lens! Meer zien? Check dan mijn Instagram of het artikel dat ik er over schreef!


1. Dat ene weekend waarbij het wél heel mooi weer was had ik het geluk om op het terras te kunnen zitten. Heerlijk lunchen bij Havana!  2. Ook boekte ik een citytrip met een vriendinnetje naar Boedapest. Nu al super veel zin in, al moeten we nog zo’n 6 weken wachten. Voorpret is bijna net zo leuk! 3. De laatste dag van augustus moest ik HEEL vroeg mijn bed uit. Maar wel voor iets leuks, het Canon Event op het circuit van Zandvoort! Daar lezen jullie snel meer over 4. Dit jaar een keertje niet naar de Uitmarkt in Amsterdam. Maar natuurlijk wel de Musical Sing-A-Long op TV gekeken! Met mijn favorieten: René van Kooten en Lone van Roosendaal.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *