Picturing Life | April 2017, Ed Sheeran, Duinen en Koningsdag

Al sinds ik kaartjes voor Ed Sheeran had bemachtigd had ik heel veel zin in de maand april, en ineens was het al zover. De maand begon dus mooi en in de weken daarna deed ik ook nog genoeg leuke dingen. Kijk met me mee! Blijven zien wat ik allemaal doe? Volg me dan op Instagram voor foto’s en Instagram Stories via @fotografille.


1. Met z’n viertjes zaten we op prachtige plekken in de Ziggo Dome om van Ed Sheeran te gaan genieten. En dat deden we!  2. Sinds zijn nieuwe CD uit was draaide ik weinig anders, fijn als je alle nummers kent (en mee kunt zingen) tijdens het concert 3. Ik vond het zo knap dat hij het hele concert (op 1 nummer na) in zijn eentje op het podium heeft gestaan! Het is geen moment saai geweest en hij heeft alles qua muziek en zang zelf gedaan. Wat een talent en muzikaliteit vraagt dat van iemand, ik doe het hem zeker niet na!


1. Het decor was simpel maar tof! De schermen achter lieten niet alleen Ed zelf zien, maar vaak ook visuals passend bij het nummer.


1. Die belichting bij dit nummer, liefde!


1. Sushi als lunch! Ik had nog nooit sushi als lunch gegeten maar het was zeker geslaagd. Een stuk goedkoper dan ‘s avonds en ik had geen avondeten meer nodig, zo vol zat ik haha. 2. Gezellig thee drinken en kletsen bij Locals in Tilburg 3. Ik ging voor het eerst in mijn leven poolen. Eigenlijk verwachtte ik niet dat ik er iets van zou bakken, maar het ging een stuk minder slecht dan ik had verwacht. En belangrijker, ik vond het onwijs leuk om te doen!  4. High tea met mijn ouders en broertje bij Dudok. Super lekker en heel gezellig. En zo veel dat ik echt geen avondeten meer op kon die dag haha.


1. Wandeling door de duinen maken met een vriendin en haar hondje, fijn om af en toe even uit te waaien 2. Vooral veel wolken, maar af en toe wat blauwe lucht en een kort zonnetje. De duinen zijn altijd erg mooi vind ik.  3. Even een uurtje kijken bij de repetitie van de musical Moordhoek die deze week in Tilburg op het podium staat. Ik ga hem fotograferen, dus daar heb ik veel zin in! 4. Ondanks dat we in december jarig waren, vierde een vriendin en ik nu nog onze verjaardagen. Met een groepje vrienden gingen we gezellig uiteten en daarna nog een cocktail drinken.


1. Koningsdag in Tilburg staat voor mij gelijk aan Tilburg Zingt! Het evenement op koningsnacht waarbij duizenden Tilburgers samenkomen om heerlijke (veelal foute) liedjes uit volle borst mee te zingen. Om 00.00 uur sloot het evenement af met het volkslied én een confetti kanon 2. Oranje gebak eten, dat hoort er ook bij! 3. Het was koud, maar daardoor niet minder gezellig. Het kroontje dat ik op heb gaat al jaren mee, en haal ik ieder jaar weer voor 1 dag uit de kast haha.


1. Ik hielp mee met het opknappen van de tuin bij mijn ouders. Mijn vader haalde de vijver leeg, en toen bleek er een kikker in te zitten! 2. Druk bezig met een nieuw logo én een nieuwe layout van Fotografille. Ik wilde al jaren een nieuw logo, maar telkens als ik er mee aan de slag ging kwam er niets uit mijn handen. Nu zat ik ineens in de flow, en werd ik enthousiast van wat ik aan het doen was. Hoe het uiteindelijk eruit komt te zien, dat zien jullie snel! 3. Doordat de koninklijke familie naar Tilburg kwam met Koningsdag was er van alles te doen. Zo ook een kleine nostalgische kermis. Dat ziet er altijd zo gezellig uit vind ik 4. Bloemetjes op de markt, lekker kleurrijk!

Reactie op “Picturing Life | April 2017, Ed Sheeran, Duinen en Koningsdag

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *