InstaMeet op de Tilburgse Kermis *VOL!*

Lijkt het jou gezellig om bij een spetterende en interessante InstaMeet te zijn? Dat kan! Ik organiseer namelijk samen met Citymarketing Tilburg en Tilburg.com een InstaMeet op de Tilburgse Kermis. En natuurlijk mogen er een paar van mijn bezoekers op de gastenlijst, dus lees snel verder!

Nog een paar dagen en dan gaat de Tilburgse Kermis weer van start. De grootste kermis van de Benelux én en fantastisch evenement. Of je nu komt voor de spannende attracties, het lekkere eten, mensen kijken op terrasjes of de vele feestjes, gezellig is het er sowieso. En iets anders wat je er ook heel goed kunt doen is fotograferen! En ik kan met trots vertellen dat er een heel leuk fotografie-event op de Tilburgse Kermis wordt gehouden.

Al jaren droom ik van het organiseren van een fotografie-event. Het samenbrengen van fotografie-liefhebbers op een unieke locatie met workshops, tijd om zelf aan de slag te gaan en natuurlijk gezellige contacten leggen met andere fotografen. Die droom wordt volgende week werkelijkheid, dan organiseren Tilburg.com en Citymarketing Tilburg namelijk samen met mij een toffe InstaMeet!

InstaMeet Tilburgse Kermis

Namens mijn blog mag ik een aantal plaatsen voor de InstaMeet beschikbaar stellen. De InstaMeet vindt plaats op woensdag 26 juli 2017 in het centrum van Tilburg. Het exacte programma is nog niet bekend, maar het zal duren van circa 17.30 tot 22.00 uur en de locatie is het Mercure Hotel op de Heuvel. De enige eis is dat je actief bent op Instagram om deel te kunnen nemen. Het maakt niet uit of je foto’s maakt met een dure spiegelreflex of met je telefoon. Deel je mooie Kermis foto’s op Instagram en wie weet ga jij ook nog met een mooie prijs naar huis!

Wat houdt de InstaMeet in? Hieronder zie je een paar onderdelen van de avond:
❤ Workshop/presentatie fotograferen met lange sluitertijd door Camiel Donders
❤ Workshop/presentatie fotograferen voor Instagram door Jasper van Bladel
❤ Fotograferen op de Tilburgse Kermis
❤ Kermis tijdens zonsondergang fotograferen op het dak van het Mercure hotel
❤ Kans maken op mooie prijzen… Win met je mooiste foto bijvoorbeeld een Fuji Instax mini 8!

Wil je bij de InstaMeet zijn?

Heb jij zin in een avond vol fotografie en gezelligheid? Zorg dan dat je woensdag 26 juli vrij houdt en laat dan nu een comment achter onder dit artikel om aan te geven dat je interesse hebt om te komen. Zorg dat jouw Instagram Account in het ‘website’ vakje staat, of zet de link naar je pagina in de comment zelf.

Natuurlijk ben ik er zelf ook de hele avond. Het lijkt me leuk jullie te ontmoeten!

PS: de foto’s in dit artikel maakte ik allemaal met mijn telefoon op de Tilburgse Kermis van 2016.

20 reacties op “InstaMeet op de Tilburgse Kermis *VOL!*

  1. Ja lijkt me tof! Ik verhuis heel toevallig dinsdag uit Tilburg, maar om te fotograferen kom ik graag woensdag terug hoor 🙋🏼
    Mijn insta is @someoneginger

  2. Lijkt me echt super leuk om hieraan mee te doen samen met mijn schoonzus Yvon Kiemeneij🙂! We zijn dit jaar allebei begonnen met een fotocursus en helemaal enthousiast.Mijn instagram account is mirjammaas

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *