Fotografie | Heusden in de winter

Heusden fotografie windmolen winter 2017

Naar buiten gaan op een mooie winterdag en je camera meenemen is altijd een goed idee! Ik vertelde al dat ik naar het vroegere gebied van ‘Het Land Van Ooit‘ was geweest, daarna reden we door naar het pittoreske vestingstadje Heusden wat op 10 minuutjes rijden ligt. En ook daar raakte ik niet uitgeklikt!

Als kind ben ik regelmatig in Heusden geweest, maar dat is alweer lang geleden. Ik kon me er dan ook niets meer van herinneren toen ik vorige week weer in Heusden rondliep. Maar wat is het er lekker ‘oud’ met molens, klinker-weggetjes de en omwalling waarachter de Bergsche Maas (rivier) loopt.

We hadden geluk, want één van de molens was toevallig open toen we er langs kwamen. Ik klom naar boven (wat nog best een uitdaging was!) en liep een rondje in de molen. Vooral om van boven af mooie plaatjes te schieten. En dat lukte! De weg naar beneden was nog een stuk erger dan die omhoog, dus ik was blij toen ik weer op vaste grond stond.

Toen we een rondje door het stadje hadden gelopen kwamen we uit op een plein met restaurantjes en kroegjes. Hier dronken we thee bij ‘De Pannekoekenbakker’ en bestelde ik een heerlijke warme wafel met slagroom en kersen. Yum! Opgewarmd liepen we weer terug naar de auto die we net buiten Heusden hadden geparkeerd. Een mooie wandeling, en al helemaal omdat de zon aan het ondergaan was en alles goud kleurde. Heerlijk zo’n mooie winterdag!

Ben jij weleens in Heusden geweest?

FF_Heusden_fotografie_2017_winter_01
FF_Heusden_fotografie_2017_winter_02
FF_Heusden_fotografie_2017_winter_03
FF_Heusden_fotografie_2017_winter_04
FF_Heusden_fotografie_2017_winter_05
FF_Heusden_fotografie_2017_winter_06
FF_Heusden_fotografie_2017_winter_07
FF_Heusden_fotografie_2017_winter_08
FF_Heusden_fotografie_2017_winter_09
FF_Heusden_fotografie_2017_winter_10
FF_Heusden_fotografie_2017_winter_11
FF_Heusden_fotografie_2017_winter_12

Reactie op “Fotografie | Heusden in de winter

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *