Fotografie | Zomeravond in zwart-wit

Afgelopen twee weken was het zo’n mooi weer dat ik ‘s avonds graag buiten was en energie had om iets te gaan doen. Daarom ging ik op een avond naar mijn favo plekje in Tilburg om wat foto’s te maken. En omdat ik eigenlijk nooit foto’s zwart-wit maak leek dat me nu wel eens leuk.

Het Wandelsbos in Tilburg heb je al veel vaker voorbij zien komen als je mijn blog volgt. Vooral in de herfst is het er prachtig, maar eigenlijk is het ieder seizoen mooi daar. Mijn favoriete plekje is aan het water, bij de brug. Helaas waren er een hoop bomen gekapt, maar als je dat buiten beeld houdt is het nog steeds een mooie plek om te fotograferen. De foto’s hieronder zijn allemaal daar gemaakt, behalve die van het hert. Die maakte ik in de kinderboerderij wat in het Wandelbos zit. Leuk om daar rond te lopen en naar alle dieren te kijken. Vooral omdat er jonge geitjes/bokjes waren én een Walibi met een baby in haar buidel!

Het zwart-wit maken van de foto’s deed ik in RAW, ze zijn wellicht iets aan de heftige donkere en contrastrijke kant, maar dat vond ik er wel bij passen. Zeker ook omdat de zon zo fel scheen maar het al avond was, dan krijg je van die lange harde schaduwen waardoor alles er mooier uit gaat zien.

Wat is jouw favoriete foto van deze serie? En fotografeer jij weleens in zwart-wit?2 reacties op “Fotografie | Zomeravond in zwart-wit

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *