Fotografie Hotspot | de binnenstad van Den Bosch

Soms kom je plotseling op leuke plekjes terecht terwijl je daar eigenlijk helemaal niet naar op zoek was. Zo ook in de binnenstad van Den Bosch! Vorige week ging ik lekker een dagje winkelen, maar net buiten het centrum vind je een mooi stukje: de Smalle Haven. Kijk verder!

Omdat ik helemaal niet van plan was om die dag foto’s te maken had ik niets anders bij me dan mijn smartphone. Ook prima om even een uitstapje mee te maken tijdens het winkelen! Als je vanuit het station naar de winkelstraten loopt steek je de Dommel over, maar net één straat verder vind je het riviertje de Dieze. En als je die straat in loopt dan kom je vanzelf bij een pittoresk stukje handelskade met oude grachtenpanden en schepen die in het water liggen. In dit stukje mogen ook geen auto’s parkeren, dus dat is helemaal fijn voor je foto’s!

Het was een grijze dag, maar met af en toe wat blauw in de lucht tussen alle donkere wolken. Maar eigenlijk heeft dat ook wel iets in de foto’s. Verder liep ik nog langs een bloesemboom wat me heel blij maakte (want… lente op komst!) én kwam ik een leuke oldtimer tegen die ik wel op de foto moest zetten.

Ik denk dat het in de lente nog veel mooier is hier in Den Bosch, dus wat mij betreft is dit zeker een hotspot om een keer met je camera langs te gaan als je in de buurt bent! Voor mijn gevoel was het een stukje Amsterdam, maar dan in Brabant. Grappig om zo plotseling tegen te komen terwijl ik niet wist dat dit er was.

De foto’s maakte ik met de Samsung Galaxy S7 die ik een tijdje terug kocht. Hele fijne camera heeft deze telefoon, daar komt binnenkort nog een review van! Fijne zondag!

FF_DenBosch_hotspot_centrum_fotografie_02
FF_DenBosch_hotspot_centrum_fotografie_03
FF_DenBosch_hotspot_centrum_fotografie_04
FF_DenBosch_hotspot_centrum_fotografie_05
FF_DenBosch_hotspot_centrum_fotografie_06
FF_DenBosch_hotspot_centrum_fotografie_07
FF_DenBosch_hotspot_centrum_fotografie_08
FF_DenBosch_hotspot_centrum_fotografie_09
FF_DenBosch_hotspot_centrum_fotografie_10

4 reacties op “Fotografie Hotspot | de binnenstad van Den Bosch

  1. Den Bosch is zo’n leuke stad! Ik kom er eigenlijk veel te weinig. Ik heb er ooit 7 maanden gewoond en toen vond ik het helemaal niks, terwijl ik het nu zo’n gezellige en mooie stad vind haha.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *