Expositie foto’s InstaMeet Tilburgse Kermis

De deelnemers van de InstaMeet werden die avond verrast met een leuk extraatje. Iedereen zou namelijk met één foto op A2 formaat afgedrukt in het Dwaalgebied van Tilburg komen te hangen! Super leuk en bijzonder natuurlijk, kijk dus snel verder!

Zoals je vorige week in mijn fotoverslag van de InstaMeet op de Tilburgse Kermis kon lezen mocht iedereen één foto inzenden voor een print op A2 formaat. Omdat het allemaal snel moest zat ik donderdag in de pauze op mijn werk alle foto’s te verzamelen, vergroten, voorzien van naam én aan te leveren aan de drukkerij. En een dag later hing alles al in de Noordstraat in Tilburg Centrum in de etalages van diverse winkels en andere panden!

Dwaalgebied
Het dwaalgebied in Tilburg bestaat uit verschillende straten net buiten de winkelstraten met alle grote ketens en merken. In deze straten vind je de leuke kleine winkeltjes, pop-up stores en restaurantjes. Een beetje zoals ‘de 9 straatjes’ in Amsterdam, maar dan in het gezellige Brabant! Een paar keer per jaar wordt er ook een leuke zondagmarkt georganiseerd genaamd ‘Dwalerij‘, de straten staan dan vol met kraampjes van creatieve ondernemers.

Op zondag, op de laatste dag van de Tilburgse Kermis, fietste ik tussen de buien door even naar het centrum om de expositie met eigen ogen te bewonderen. Super leuk om de foto’s te zien hangen en te merken dat langslopende mensen even blijven staan om te kijken. Helaas kwam ik er pas achter dat ik mijn polarisatiefilter was vergeten toen ik foto’s probeerde te maken van de weerspiegelende ramen. Niet handig! Maar volgens mij geven de foto’s toch een goed beeld van de mini-expositie. Ik weet dat een aantal van de deelnemers van de InstaMeet is gaan kijken om te zien waar zijn/haar foto hing, leuk om te zien! Helaas was het niet voor iedereen mogelijk omdat mensen soms van ver buiten Tilburg kwamen.

Heb jij de expositie zien hangen?

Reactie op “Expositie foto’s InstaMeet Tilburgse Kermis

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *