week #9

Maandag is het 14 februari, valentijnsdag. Nou moet ik zeggen dat ik echt helemaal niets heb met die dag, maar het is wel leuk om in dat thema een foto te maken haha. Vandaar mijn valentijnsfoto’s deze week! Lekker zoet, roze, schattig en lief. De bloem is nep en komst van de Xenos, de hartjes zijn (net als de foto van vorige week) nep. Dit is een stockfoto van bokeh in de vorm van hartjes die ik over mijn foto heb geplaatst voor het romantische gevoel hihi. Gaan jullie nog wat doen komende maandag met valentijn?

41 reacties op “week #9

 1. Mooie foto’s! en heb net even gegoogled op stock foto’s van bokeh en daar zitten mooie foto’s tussen. Dat vind ik weer lekker om mee te photoshoppen. ๐Ÿ˜‰

 2. Heel erg mooi! Ik hou van de combinatie zwart met een felle kleur! De hartjes geven het een echte valentijnslook en je make-up maakt het mooi af. Complimenten!!

 3. Wauw schitterende foto. Ik doe overigens niet echt aan Valentijnsdag, ik ben vrijgezel en niemand op het oog. Ik heb wel een aantal kaartjes naar goede vrienden verstuurd ๐Ÿ™‚

 4. Bedankt voor je reactie:) De draad verdwijnt in je haar, ook als je geen ponnie hebt. Het is echt niet zichtbaar omdat je je haar er gewoon overheen kamt.

 5. Ik zat dus gisteravond even de klooien met photoshop en zo, maar het lukt me voor geen meter om van die leuke dingetjes te krijgen in een foto. Op internet zocht ik naar een bokeh foto en toen dacht ik dat het wel ging met laag over de grondfoto, maar die laag wordt nooit transparant genoeg. Heb jij een transparante versie of zo? En waar haal je dat vandaan?

  1. @LOU, ik heb een tutorial gemaakt en die zet ik komende woensdag online, nog even afwachten! Ik hoop dat de tutorial duidelijk genoeg is en dat iedereen het snapt ๐Ÿ™‚
   @sofie, Ja ik maak (bijna) elke foto op mijn blog zelf. Anders staat de bron van de foto erbij!

 6. Ah fijn! Ik heb ook zo’n pakket met tutorials met een 1 of andere Amerikaanse neger, haha. Het kostte 4 dagen tijd om het te downloaden, dus het was echt heel veel! (downloaden van een film is 10-20min.)

  Maar in die tutorials kon ik niks vinden hierover. Ze beginnen daarin ook echt met de basis: wat een pixel is en zo, haha. Maar ja, dat kan je natuurlijk altijd overslaan. Ik ben technisch echt een noob, dus dat soort tips&tricks kan ik altijd wel gebruiken.

 7. Dat is handig een stock foto van een bokeh effect, ben benieuwd naar de tutorial. Bokeh effect vind ik zoo tof.

  Mooie foto’s fijne valentijn!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *